Izvor: Happy BSC Portal/Informer.rs
12.11.2023 u 14:45
0

ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Ušetala na festival i pokazala zašto je prava dama (FOTO)

Velika filmska zvezda Monika Beluči usnimljena je u Solunu, na crvenom tepihu uoči velikog Solunskog filmskog festivala.

Beluči, koju je 64. Solunski internacionalni filmski festival nagrado „Zlatnim Aleksandrom“ za ukupan doprinos kinematografiji, od srede popodne je u gradu, a njeni obožavaoci žure da se slikaju sa njom gde je vide.

Monika Beluči je neposredno pre projekcije uzela mikrofon i tiho izjavila da je duboko dirnuta, ističući da je „Grčka duboko u njenom srcu“.

Istovremeno je privukla pažnju svojim stilom, izabrala je jednostavan i elegantan izgled, obukla široke crne pantalone, koje je kombinovala sa crnim jesenjim mantilom i crnom providnom košuljom.

Monika je poznata po svom savršenom stilu, a mnogi je smatraju jednom od najlepših žena sveta. Uprkos tome što je veoma zgodna i atraktivna Monika uglavnom bira vrlo sveden izgled, bez mnogo otkrivanja i isticanja seksepila u prvi plan.

Klasični trenč mantili su, bez sumnje jesenja odeća koja nema rok trajanja kupite jedan danas i možete biti sigurni da ćete imati šta da obučete i budete trendi narednog proleća, pa potom opet u jesen i tako godinama.

OVDE SVE ŽENE PRAVE GREŠKU: Pri izboru karmina, evo gde treba naneti proizvod (VIDEO)

Oni pružaju elegantan izgled, savršen su dodatak svakoj odevnoj kombinaciji, a mogu da se nose i uz sportsku obući i uz visoke štikle.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter