Izvor: najžena.alo/BSC Happy
17.11.2023 u 18:01
0

ZAJEDNO PROSLAVILE STOTI ROĐENDAN: Bliznakinje otkrile tajnu dugovečnosti

Jednojajčane bliznakinje En Braun i Florens Bojkot iz Engleske proslavile su 100. rođendan, a jedna od njih je rekla da se oseća isto kao i kada je imala 50 godina.

Sestre su se ponovo okupile posle nekoliko godina na zabavi u domu za stare i nemoćne u Barnsliju gde je Florens smeštena. Inače, ceo život su provele u Južnom Jorkširu. Jubilarni rođendan su proslavile okružene prijateljima i čak pet generacija njihove porodice.

Gospođa Braun se prisetila kako čak ni njihov otac nije mogao da ih razlikuje dok su bile devojčice: „Moj tata je bio bespomoćan. Nije znao sa kojom komunicir. Dodala je da su uvek bile veoma bliske, nikad jedna bez druge.

NEREŠIVA KRIZA: Otkriveno zašto tako lako pucaju brakovi

„Nema velike razlike od moje 50. godine“, našalila se Braun. Otkrila je da je tajna dugog života u tome da se ode rano u krevet.

„Išle smo godinu po godinu- i eto nas u stotoj“!

Po završetku škole, sestre su radile dugi niz godina u fabrici košulja u Barnsliju.

Gospođa Braun ima jednu ćerku. Gospođa Bojkot je imala tri ćerke, od kojih je jedna pokojna, i sedmoro unučadi, šestoro praunučadi i troje čukununučadi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter