Izvor:
19.01.2018 u 21:53
0

Adebajor: Murinjo je jedini iskren, dok Venger to nije!

Napadač turskog Bašakšehira Emanuel Adebajor izjavio je danas da je Žoze Murinjo najiskreniji trener sa kojim je sarađivao u karijeri, što nikako ne može da kaže za Arsena Vengera.

Adebajor je sarađivao sa Murinjom samo šest meseci 2011. dok je bio na pozajmici u Realu iz Mančester Sitija, dok je dres Arsenala nosio tri sezone (2006-2009).

"Uvek će imati poštovanje prema Murinju. On je najiskreniji trener sa kojim sam sarađivao i izuzetak je u odnosu na većinu trenera. Dok sam bio u Arsenalu Venger me je jednom pozvao u kancelariju i rekao da ne računa na mene, dok je sutradan na konferenciji za novinare izjavio kako sam ja zatražio da napustim klub zbog unosne ponude Mančester Sitija. Od tada mi ni Arsenal kao klub nije više drag", izjavio je Adebajor.

Adebajor je u julu 2009. godine prešao iz Arsenala u Mančester Siti, a na prvoj utakmici protiv bivšeg kluba pogodak je proslavio ispred gostujućih navijača uz provokaciju zbog koje je kasnije novčano kažnjen.

Adebajor je počeo karijeru u Mecu, a u karijeri je još nastupao za Monako, Totenhem i Kristal Palas.

Za reprezentaciju Toga odigrao je 80 utakmica, postigao 31 gol i predvodio selekciju do istorijskog plasmana na Mundijal u Južnoj Africi 2010. godine.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter