Izvor:
08.01.2018 u 15:44
0

RAZBOJNIŠTVO U CENTRU BORA NA BADNJI DAN: Dečak prebio radnicu i opljačkao kockarnicu!

Četrnaestogodišnji A. E. sa saučesnikom M. S. (21) pretio smrću radnici lokala dok nije dala šifru sefa, oteli 250.000 dinara

A. E. (14) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je na Badnje veče najpre brutalno pretukao radnicu u borskoj kockarnici „Admiral“, nakon čega je iz sefa odneo više od 250.000 dinara! Sumnja se da mu je u tome pomogao Boranin M. S. (21), koji je u bekstvu.

Kako saznajemo, osumnjičeni su na Badnji dan imali plan da se kockaju u „Admiralu“ dok svi gosti ne odu.

Mučili je u parku

– Kad su ostali sami s radnicom, maloletni A. E. joj je prišao i zatražio joj da mu kaže šifru sefa, preteći da će je, u protivnom, ubiti. Ali radnica je odbila da to učini. Onda su je osumnjičeni izvukli iz kockarnice i izveli napolje u obližnji, neosvetljeni park. Počeli su da joj prete kako će je ubiti i da je tuku po celom telu – kaže izvor.

– Plašeći se za svoj život, pretučena radnica im je dala šifru kojom se otvara sef, posle čega su se A. E. i M. S. vratili u kockarnicu i odneli gotovo 250.000 dinara.

Radnica je pozvala policiju, koja je brzo pronašla dečaka i uhapsila ga. M. S., koji je organima reda već poznat po nekoliko teških krađa i razbojništava, još uvek se nalazi u bekstvu.

Teške krađe

Borani su šokirani ovim napadom.

– Ovo je strašno! Deca su počela da pljačkaju i ubijaju. Još je gore što je to učinjeno na Badnji dan. Na sreću, nije bilo stadalih, ali šta je sledeće – pita se jedan od meštana.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter