Izvor:
24.09.2018 u 06:50
0

PRE SUSRETA SA PUTINOM: Vučić danas sa ruskim ambasadorom Čepurinom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Čepurinom, saopštila je pres-služba predsednika Republike.

Vučić će se, prema saznanjima, sastati 2. oktobra u Moskvi s predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Ambasador Čepurin je u jednoj od ranijih poruka na društvenoj mreži Tviter napisao da će do susreta doći početkom oktobra i da se na sastanku dvojice predsednika očekuje razmatranje ključnih bilateralnih i regionalnih pitanja.

Predsednici Srbije i Rusije sastali su se prethodno u Moskvi u maju kada su razgovarali o Kosovu i Metohiji, nabavci ruske vojne opreme za Srbiju i bilateralnim odnosima dve zemlje, a Vučić je tada prisustvovao i Paradi pobede u Drugom svetskom ratu i učestvovao u šetnji "Besmrtni puk".

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/predsednikrs, Twitter/Sputnik Srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter