Izvor:
16.01.2019 u 11:04
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Velika je čast za mene i Srbiju dobijanje Ordena Aleksandra Nevskog!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u intervjuu za rusku agenciju Tas s da posebnom čašću smatra to što će mu ruski predsednik Vladimir Putin uručiti Orden Aleksandra Nevskog.

Velika je čast za mene i Srbiju dobijanje Ordena Aleksandra Nevskog. Predsednik Putin je ojačao poziciju Rusije u svetu, zbog toga je posebna privilegija dobijanje te nagrade od njega – istakao je Vučić.

Vučić je dodao da još dve nagrade koje imaju veliki značaj za njega vise na zidu njegove kancelarije – Orden Republike Srpske i počasni doktorat moskovskog instituta MGIMO.

Sada će Orden Aleksandra Nevskog biti u prvom planu. Moj otac je plakao kada je saznao da je predsednik Putin odlučio da mi dodeli to priznanje, mogu da zamislim šta će se desiti tokom ceremonije uručivanja, voleo bih da neko zabeleži taj momenat, da se vidi koliko to znači mojoj porodici, posebno mojim rođacima sa očeve strane – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter