Izvor:
07.03.2017 u 21:05
0

SRDAČAN DOČEK U BUJANOVCU: Ovacije i cveće za albanskog predsednika Nišanija! (VIDEO)

Albanski predsednik Bujar Nišani posetio je danas Bujanovac, gde ga je oko hiljadu ljudi dočekalo ovacijama. Vijorile su se albanske zastave na sve strane, a Nišaniju je prilikom ulaska u skupštinu opštine uručeno i cveće.

Iako je prvobitna informacija glasila da je tokom njegove posete jugu Srbije intonirana samo albanska, a ne i srpska himna, to je kasnije demantovano rečima da nije bilo intoniranja ničije himne, pa ni albanske.

Kako poseta albanskog predsednika nije bila zvanična, tako nije bilo neophodno ni puštati himnu jedne ili druge zemlje.

Ipak, ono što jeste za osudu tiče se kabineta u kojem je održan sastanak sa lokalnim vlastima, s obzirom na to da je tamo stajala samo albanska zastava.

Ministar inostranih poslova Ivica Dačić, s druge strane, rekao je da je poseta Bujara Nišanija najavljena adekvatnim diplomatskim putevima.

Happytv.rs
Foto: printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter