Izvor:
12.02.2018 u 19:49
0

ALEKSANDAR VUČIĆ: Srbija i Hrvatska će ubuduće morati da razgovaraju i imaju bolje odnose!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Zagrebu da su u razovoru s njegovom koleginicom Kolindom Grabar Kitarović ponuđene informacije koje će nekim porodicama značiti dosta u otkrivanju gde su njihovi nestali članovi, te najavio da će dve strane u naredne dve godine pokušati da rese problem granica, a ako ne dođu do rešenja o tome će morati da se ide na međunarodnu arbitražu.

Takođe, kako je rekao na zajedničkoj konfernciji za novinare, i Srbija i Hrvatska će ubuduće morati da razgovaraju i imaju bolje odnose, bez obzira koliko to ne žele svi u politickim sistemima i jedne i druge zemlje.

– Sledeće nedelje ću primiti predstavnike nestalih iz Hrvatske, a mogu da kažem da smo neka mala resenja nekim ljudima mogli već danas da donesemo, da znaju gde je tih nekoliko lica stradalo – rekao je Vučić.

Predsednici Hrvatske posebno je zahvalio na hrabrosti da ga pozove u posetu u trenutku kad odnosi dve zemlje nisu bas u uzlaznoj liniji, uz opasku da je teško naći pitanje oko kojeg ćemo se jednostavno dogovoriti, ali bez toga, istakao je, neće biti napretka.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter