Izvor:
07.03.2017 u 08:54
0

ODUVALA GA U TRI REČI: Dalila zakopala Mladena Vuletića odgovorom na poligrafu!

Poslednje pitanje na koje je Dalila Mujić odgovorila na poligrafu odnosilo se na njenog bivšeg dečka i verenika Mladena Vuletića.

Da li je istina da ste preko noći promenili mišljenje o svom bivšem vereniku Mladenu Vuletiću? – glasilo je pitanje.

– Istina je. Zahvaljujem se produkciji što nisu postavili ostala pitanja pošto ih je bilo 20. Čovek koji mi se zgadio preko noći. Trudim se d aga ne spominjem uopšte. Spomenem neki događaj kad moram. On me ne zanima, želim mu sve najbolje, dobar je kao prijatelj. Zgadio mi se kada sam videla razne poruke na vajberu. Kod jedne je ostavio kaiš, sa drugom ne sme da se vidi zbog mene, trećoj kaže da je voli. On je negodovao, krenuo je da se šamara, rekla sam mu da se spakuje. Živeo je sa mnom u stanu koji sam ja iznajmila. Platila sam nam i avionske karte za Podgoricu i finansirala sma hranu. Otišla sam da budem s njim, mislila sam da on ima neki posao, svoj novac je potrošio dok sam ja bila u "Maldivima", čak je potrošio i novac koji je bio za moju mamu. Donosio mi je stvari koje su fanovi ostavljali, a govorio je da ih je on kupovao. Sve sam saznala o njemu – ispričala je Mujićeva i time stavila tačku na ovo pitanje.

Poligraf je odgovor prepoznao kao istinit.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter