Izvor:
24.06.2019 u 14:33
0

ČESTO NISMO ZADOVOLJNE ONIM ŠTO VIDIMO: Ivana Maksimović uputila snažnu poruku ženama (FOTO)

Ivana Maksimović pohvalila se svojim obožavaocima na društvenim mrežama, da je uspela da skine višak kilograma posle trudnoće. Supruga košarkaša Danila Anđušića, pre sedam meseci donela je na svet sina Filipa.

Naime, ona je pozirala u haljini koja je, kako je objasnila, šivena po meri pre njene trudnoće. Budući da je reakcija pratilaca bila iznad očekivanja, jedna od najboljih srpskih sportistkinja zahvalila se na podršci fanovima na Instagramu.

Hvala, drage dame, za divne komentare! Mamama treba podrška, kako u trudnoći, tako i posle porođaja. Telo im se menja, hormoni rade, često nismo zadovoljne onim što vidimo… a treba vremena, da se stvari unormalizuju. Zato, mame, predivne ste! – napisala je reprezentativka Srbije u streljaštvu na svom Instagram profilu.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter