Izvor:
30.01.2017 u 04:53
0

Ona im je UNIŠTILA vezu: Ana OSTAVILA Veljka zbog bivše učesnice „Parova“!

Veljko Ražnatović i Ana Cakić nakon svega nekoliko meseci su prekinuli emotivnu vezu.

Kako saznajemo, do problema je došlo kada je Ana u jednom beogradskom klubu videla Veljka u društvu Dragane Banić, koja je učestvovala svojevremeno u rijalitiju “Parovi”.

– Sve se dešavalo u petak veče u klubu Kasina. Veljko je bio sa Draganom, a onda je u isti klub došla Ana.Nije bilo nikakve rasprave, jer je ona ubrzo napustila klub – kaže naš izvor sa lica mesta.

Kako se priča, Ana je “poludela”, jer navodno od ranije ne govori sa Draganom. Ana je sa Instagrama obrisala sve zajedničke fotografije s Veljkom, međutim, s obzirom na to koliko je puta Veljko i ranije raskidao u mirio se sa devojkama, velika je mogućnost da će se njih dvoje već u narednih nekoliko dana pomiriti.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter