Izvor:
08.04.2017 u 08:22
0

KRILA PROBLEME: Svi detalji raskida Katarine Grujić i Nemanje Buhe!

Iako je delovalo kao da je njihova ljubavna priča idealna, pevačica Katarina Grujić stavila je tačku na vezu sa Nemanjom Buhom sa kojim je bila od 2015. godine, zbog, kako saznajemo, nepremostivih razlika.

Vest o raskidu šokirala je Kaćine bliske prijatelje, budući da su naizgled bili savršen par, međutim, pozadina je i te kako drugačija. Strasti s Buhine strane nakon raskida očigledno se nisu slegle, pa su odmah usledile njegove prozivke iz ljubomore, a evo šta se krije iza svega…

Naime, pevačica je mesecima ćutala o problemima u vezi i iste pokušavala da reši na sve moguće načine, međutim, bezuspešno, otkrio je za Telegraf izvor blizak Kaći.

Kaća je njemu posvećivala sve svoje slobodno vreme, da bi, s druge strane, dok je ona radila i zarađivala, on non-stop izlazio. Nikada je nije pratio na nastupima, svega nekoliko puta tokom dvogodišnje veze, i to uglavnom na dočeku Nove godine – priča sagovornik.

Ključni problem u njihovoj vezi bio je taj što Nemanja nije poštovao njen posao, iako se trudila da ne doprinosi ni najmanjoj tenziji u vezi, te bi se stoga, gde god da nastupa, odmah vraćala kući, bez ikakvog zadržavanja – dodaje izvor.

Kako kaže, Kaća i Nemanja nisu se slagali po pitanju ključnih stvari, pa su ih različiti stavovi na životnim poljima takođe udaljili, da bi veza naposletku doživela svoj neminovni krah.

Katarina je bila ta koja je presekla, prvenstveno zbog toga što Buha nije poštovao njen posao, a kako ona smatra, samim tim – ni nju. Iako se trudila da održi vezu i popravi sve što ne valja, bilo je uzaludno, a kada je shvatila da među njima postoji mnogo više problema nego lepih stvari, konačno je stavila tačku – kaže za Telegraf izvor blizak bivšem paru.

Kako zaključuje, Kaći je sada teško, povređena je, ali joj nije žao, jer, kako nam je rekao izvor, da je bila u pitanju prava ljubav s Buhine strane, premostila bi sve prepreke i trajala bi i dalje.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter