Izvor:
16.04.2017 u 13:29
0

Milica Pavlović praktikuje običaj iz detinjstva: ZA VASKRS SE KUPAM U RUŽINIM LATICAMA!

Kad izađem iz kade, obavezno crvenim jajetom premazujem lice i kažem: „Kako je ovo jaje crveno, tako ću ja cele godine biti rumena“, kaže Pavlovićeva

Umesto da najveći hrišćanski praznik obeleži kod kuće u krugu porodice, Milica Pavlović će ga ove godine provesti radno.

Pevačica kaže da praznici u njoj bude posebna osećanja, pa često poželi da se vrati u detinjstvo i sklupča se baki i deki u krilo.
– Nedostaju mi ti radosni dani. I danas se pridržavam običaja iz detinjstva da se na Uskrs kupam u kadi punoj vode po kojoj plutaju latice crvenih ruža. Kad sam bila mala, kupala me je baka. Posle bih lice premazivala crvenim jajetom i govorila: „Kako je ovo jaje crveno, tako ću ja cele godine biti rumena“ – otkriva Milica i dodaje da joj je žao što neće uživati u bogatoj uskršnjoj trpezi.


– Nema šta ne volim da jedem. Na stolu je obavezna pita sa zeljem i sirom, koju moja baka umesi. A pošto sam zavisnik od slatkiša, torte i kolači su glavni. Nažalost, ja ne umem da spremam i nikakva sam kuvarica, možda zato što me je baka poštedela poslova – kaže zvezda „Granda“.

Milica ističe da nikada nije pobeđivala u kucanju jajima, već je pobednik u više slučajeva bio njen deda.
– On je faca! Uvek je birao najmanje jaje sa šiljatim vrhom. Nikada se nisam ljutila kad bi polomio moje, ali inatila sam se, pa sam uzimala jaja sve dok ne slomim njegovo. Baka i deka su prošle godine zaboravili da mi ostave crvenu čuvarkuću, pa sam ih nedavno podsetila da slučajno ne zaborave na to – rekla je pevačica.

Kurir
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter