Izvor:
14.07.2017 u 21:48
0

Ivana Selakov snima duet !Pevačica snima duet sa mladim kolegom!

Nakon dva ogrolmna uspeha sa duetima koje je snimala sa Acom Lukasom, Ivana Selakovodlučila je da uradi još jedan ali ovog puta sa mladim kolegom. U pitanju je Mirza Selimović koga je kontaktirao Ivanin verenik, Peđa i pitao da sarađuju a ono što je interesantno je da o svemu ovom pevačica ništa nije znala.

Tačno je da nisam znala ništa o tom dogovoru, ali kada smo ušli u studio glasovi su nam se savršeno poklopili. U pitanju je obrada jedne starije pesme. Prava smo uredno kupili od kompozitora Pere Stokanovića. Tokom obrade dobila je totalno novi oblik gde smo se svi odmah naježili od emocija koju ona nosi. Aranžman za pesmu su radili Vladimir Popović i Marko Milatović, a ime ne smem još da otkrivam”, kaže pevačica.

Ona će već sledeće nedelje snimati spot na imanju Vrdnička kula. Kakvu ljubavnu priču nam je spremio ovaj dvojac još ne znamo, ali ono što je sigurno jeste da sa duetima Ivana Selakov do sada nikada nije omanula.

izvor/svet

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter