Izvor:
21.07.2017 u 16:51
0

JOŠ UVEK JE NE OSTAVLJAJU NA MIRU: Milica Dabović se i dalje bori sa zlobnim komentarima, niko joj ne veruje da je trudna! (FOTO)

Uspešna srpska košarkašica, Milica Dabović je nakon skandala koji je potresao celu Srbiju u blagoslovenom stanju sa dečkom koji joj je nakon traume koju je prošla pružio podršku.

Sportistkinja je nakon što je pretučena pretrpela razne komentare javnosti koji su joj dodatno otežali da prevaziđe težak period.

Na njenu sreću, ubrzo se pojavio izvesni Vuk, koji je osvojio Miličino srce, pa su nedugo zatim saznali radosne vesti: da je proslavljena sportistkinja u drugom stanju.

Čak ni takva objava nije odobrovoljila one sa zluradim komentarima.

"Ne veruju mi da sam trudna, a već sam u petom mesecu", kratko je prokomentarisala Dabovićeva.

Milica očekuje da se porodi u novembru ove godine, a pol bebe još uvek krije.

Happytv.rs/Glossy
Foto: Instagram/milicamrvica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter