Izvor:
09.11.2017 u 22:41
0

RAZVOD ANE I RASTE: Istina ili marketinški trik?!

Ana Nikolić već duži vremenski period ponosno nosi titulu "srpske Bijonse", te su tako mnogi u šali i njenog izabranika Stefana Đurića Rastu nazivali "srpskim Džej Zijem"

Nakon poslednjih fotografija da se zaključiti da su se pevačica i reper možda zaista ugledali na svoje svetske pandane i iskoristili priče o razvodu kao odličan marketinški potez za promociju studijskih materijala koji tek treba da izađu.

Podsetimo, svetski mediji su godinama unazad izveštavali o problemima u braku između r'n'b dive Bijonse i njenog supruga Džej Zija, ali su oni uporno demantovali sve priče. I baš onda kada su te glasine utihnule, pevačica je objavila album "Lemonade" koji se podrobno bavi suprugovim neverstvom i svim fazama koje je ona prošla na putu do oproštaja i vraćanja porodice na okup.

Nakon izdavanja albuma, Bijonse nije dala nijedan intervju nego je pustila da pesme govore za sebe, a mediji i obožavaoci su mesecima raspravljali ko je izvesna "Beki sa dobrom frizurom", odnosno ljubavnica koju je Džej Zi imao. Rezultat svega je bila srećna porodica, bez obzira da li je zaista prošla kroz krizu ili ne, ali i jedan od najprodavanijih albuma godine.

Poslednje fotografije, koje je su objavljene u jednoj emisiji, govore u prilog tome da je Rasta prespavao u Aninom stanu, zbog čega ekipa te emisije tvrdi da je cela pompa zapravo marketinški trik. Oni za sve to "krive" Aninog brata, Marka Nikolića.

Da li ova priča ima smisla ili ne, prosudite sami. Sa druge strane, kako su Ana i Rasta poručili da žele da ostanu u dobrim odnosima zbog Tare, sasvim je moguće da i dalje provode vreme kao porodica ili možda čak rade na pomirenju. Šta je istina, vreme će pokazati.

Izvor: Informer.rs
Foto: Facebook/RastaOfficia, Twitter/svetrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter