ŽENA KOJA IMA OVE OSOBINE JE: Privlačna i zrači samopouzdanjem!

 

Složićete se da je lepota prvo što privuče pažnju jednoj ženi, ali zapravo je privlačnom čini njen stav, harizma i način držanja i obraćanja. Ona je lepotica ako je krase upravo ove osobine!

1. Kontrolišu svoje emocije

Poželjna žena neće dozvoliti da ma ko vidi njenu slabost. Ona će sama, u svoje 4 zida odbolovati svaki svoj privatni, ali i poslovni neuspeh i nakon toga će se vratiti visoko uzdignute glave, ponosna i bez preterano emotivnih ispada.

Sa druge strane, ona je uvek tu da pruži rame za plakanje i konstruktivan savet.

2. Ne bave se tračarenjem

Umesto da se bave višesatnim tračarenjem i ispijanjem kafe, one svoje vreme dobro organizuju i troše ga na mnogo važnije stvari, kao što su posao ili rad na sebi.

3. Ne žive od tuđe pažnje

One ne provode suviše vremena pred ogledalom i ne preteruju sa objavama na društvenim mrežama. Ne bave se trivijalnostima, već teže da ih neko zapamti po njihovom zaista velikom uspehu.

4. Dosledne su sebi

Kada su u vezi, one se ne menjaju drastično, kako bi usrećile svog partnera. One su uvek to što jesu, a čovek koji ih voli neće želeti da ih menja. Uz to, one nikad ne zapostavljaju svoj društveni život i uvek imaju vremena za sebe! Čak i kada su u vezi one idu ka svojim dugoročnim ciljevima, a partner im na tom putu može biti samo podrška, nikako i prepreka.

5. Neguju svoja interesovanja

One se posvećeno bave stvarima koje ih okupiraju. Daju sve od sebe da u svom poslu budu uspešne, ali uz to imaju i hobi, kroz koji izražavaju svoju kreativnost.

6. Inteligentne su

Ne samo da imaju visok IQ, one odlično razumeju kako svet funkcioniše i savršeno se snalaze u njemu. Životnu mudrost stekle su iz svojih iskustava, a najviše su naučile iz sopstvenih grešaka.

7. Elegantne su

One imaju damsko držanje, stav žene koja zna šta hoće i svemu pristupaju sa dozom elegancije. One jednostavno odišu ženstvenošću i samopouzdanjem.

8. Komunikativne su

Bistrinu svojih misli uvek pokazuju odabirom pravih reči. Nesputane su u komunikaciji, uvek srdačne, nasmejane i strpljive.

 

 

 

 

 

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Provodadžija  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Novajlije reality  
13:55  Vesti  
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
20:00  Upoznajte Novajlije  
21:00  Provodadžija  
22:00  Sudbine  
23:00  Novajlije reality