Izvor:
26.01.2018 u 14:26
0

IZBELJUJE TAMNE FLEKE: Maska od pomorandže hrani i zateže vašu kožu!

Osim što hrani kožu, izbeljuje tamne fleke i pravi blagi piling.

Pomorandža je veoma ukusno i zdravo voće koje je bogato vitaminima B i C, kao i kalijumom, kalcijumom, fosforom, manganom, bakrom, cinkom, koji su odlični antioksidansi.

Zbog toga je treba jesti što češće, naročito u ovom periodu kad je najsočnija. A osim za ishranu i za oranžadu, od nje možete da napravite i odličnu masku, koja zateže kožu, i da je nanosite na lice dva puta nedeljno (za one sa suvljom kožom dovoljno je jednom u sedam dana). Osim što hrani kožu, izbeljuje tamne fleke i pravi blagi piling.
Potrebno je:

– 1 srednja pomorandža

– 2 kašike gline u prahu (kupuje se u bilo kojoj prodavnici zdrave hrane)

Prvo u posudu stavite glinu, potom dodajte isceđeni sok od narandže i pustite da odstoji 15 minuta (ovo je vrlo važno, jer kad biste odmah pristupili mešanju gline i soka, moglo bi doći do stvaranja grudvica). Nakon toga, od ova dva sastojka napravite glatku smesu, a potom je nanesite na lice i vrat. Ostavite da deluje 20 minuta, pa se umijte. I, na kraju tretmana, lice namažite hidratantnom kremom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter