Izvor:
07.01.2018 u 22:17
0

OSTAVITE UTISAK: Evo šta najviše privlači muškarca, a šta ženu!

Znate li da muškarce najviše privlače žene sa širokim osmehom. Evo i zašto.

Žene manje privlače nasmejani muškarci od onih koji ostavljaju utisak ponosnih, moćnih, pa čak i arogantnih osoba, pokazalo je istraživanje rađeno na Univerzitetu Kolumbija.

Pripadnike jačeg pola, s druge strane, "mame" devojke koje izgledaju srećno i zadovoljno svojim životom, drugi je podatak do kojeg se došlo u istoj studiji.

Učestvovalo je 1.000 ispitanika koji su ocenjivali privlačnost osoba suprotnog pola pomoću stotina fotografija koje su prikazivale najraznovrsnija stanja, od sreće do ponosa i arogancije. Cilj istraživanja je bio da se ispita seksualna privlačnost "na prvu loptu", tako da se od učesnika tražilo da kažu koji je bio njihov prvi utisak, da li je osoba na slici atraktivna ili nije.

Rezultati su pokazali veliku razliku među polovima: žene padaju na aroganciju, a muškarci na osmeh.

– Damama su atraktivniji ponosni tipovi koji imaju arogantan izraz lica, jer to šalje poruku o zavidnom statusu u društvu i potencijalno dobrim partnerima i očevima. Muškarci koji se smeše ostavljaju utisak autsajdera, kao da na neki način priznaju da nisu dominantni, a to žene ne vole.

Izvor: lepaisrecna.rs
Foto: Twitter/tvd_shiina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter