Izvor:
05.03.2019 u 08:49
0

ŽENE, PAZITE KOGA BIRATE: Kvaliteti koje bi svaka žena trebalo da traži u svom budućem suprugu!

Sigurno ste barem jednom čule od svoje drugarice: “Čim sam ga ugledala, znala sam da je to, to!”, ili ste to možda, baš vi osetile, kada ste svog partnera srele prvi put.

O čemu je zapravo reč? Mnoge žene, tokom odrastanja razviju ideju o kvalitetima, koje bi želele da njihov budući partner ima, pa su pri prvom susretu, u njemu prepoznale, sve ono što su tokom vremena očekivale.

Kada kod partnera pronađete sve ono, što ste očekivali da jednoga dana ima vaš muž, osetićete da se pojavio onaj pravi, uz kog ćete s ljubavlju provesti ostatak života.

Zato bi svaka žena, u svom budućem suprugu, trebalo da potraži sledeće kvalitete, a istovremeno, morala bi da neguje u sebi vrline, kako bi jednoga dana, sa svojim supurgom predstavljala skladan par, koji zajedno prevazilazi poteškoće i ide ka sreći.

Da biste pronašle svog gospodina savršenog, potrebno je da u njemu prepoznate sledeće kvalitete:

On je pun poštovanja

Ukoliko vidite da pokazuje poštovanje prema drugima, znaćete da će poštovati i vas. Poštovanje je osnov svake veze i preduslov za uspešan brak. Da biste izgradili odnos pun ljubavi, razumevanja i podrške, potrebno je da svoj odnos zasnujete na poštovanju.

On vas mora poštovati, vaše misli, interese i sistem vrednosti.

Dakle, kada prvi put uvidite kako se on ponaša prema drugima, moći ćete da pretpostavite, kako će vas poštovati, kao svoju devojku i jednoga dana ženu.

On oseća ljubav

Ljubav podrazumeva spremnost na žrtvu, praštanje i razumevanje drugih. Ona će vas voditi kroz život, jedno ka drugome i u istom smeru. Najbitnije je da je on sposoban da oseti ljubav. Da vam iskaže koliko vas voli i da oseti da vi volite njega. Jedino tako, brak će biti srećan, a vi sigurni, jedno pored drugog.

Pošten je

Jedan od najvećih kvaliteta dobrog čoveka je poštenje i osećaj za pravičnost. To je nešto što bi svaka od vas trebalo da traži u svog budućeg partnera.

Ova njegova osobina, umnogome će olakšati vašu konverzaciju kroz život. On će biti spreman da prizna svoju krivicu, razume, kada vi pogrešite i prihvati vaše izvinjenje.

On vam je najbolji prijatelj

Vaš partner će vremenom steći vaše potpuno poverenje, pred njim nećete imati ni jednu tajnu i dopustiće vam da vas upozna upotpunosti. Morate osećati da mu možete reći sve, da će vas razumeti i da će svaki problem, proći, rame uz rame sa vama.

Svu podršku, koju od partnera dobijete, morate biti spremni da pružite partneru za uzvrat, kako bi vaš odnos bio istovremeno i ljubav i prijateljstvo, jer samo tako, zaista ima smisla.

Još kao devojka, verovatno ste zamislile svog partnera, koga krase sve ove osobine i već tada je na scenu stupio zakon privlačnosti. Zato, kada energija koju emitujete, ka vama privuče partnera iz snova, započnite svoju ljubav bez straha od nepoznatog i ko zna, možda će baš on jednog trenutka postati vaš čovek za ceo život!

Izvor: Mycupoftea.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter