Izvor:
08.05.2019 u 19:03
0

SE*S KAO ORUŽJE: ŽENSKI TRIKOVI koji će POKORITI svakog muškarca

1. OGLEDALO

Nabavite ogledalo i postavite ga u sobu na mesto sa kojeg možete pratiti vaše seksualne trenutke. Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerke tokom seksa, pa ako ste dovoljno smeli, priuštite mu zadovoljstvo.

2. ŠTIKLE

Muškarci smatraju da su žene u visokim potpeticama izuzetno seksi. Dakle, za promenu, tokom seksa ostanite u omiljenim štiklama.

3. MASTURBIRANJE

Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcioniše vaše tielo – nećete verovati koliko će ga to uzbuditi.

4. FOTOAPARAT

Ponesite fotoaparat ili kameru u spavaću sobu i zabeležite nekoliko vrućih trenutaka, koje će se vaš muškarac s vremena na vrieme rado prisetiti. Naravno, to radite samo ukoliko ste sigurne da se neće okolo hvaliti fotografijama, a najbolje je da ih odmah nakon gledanja obrišete ili čuvate kod sebe.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter