Izvor:
06.10.2017 u 03:27
0

NAUKA OTKRIVA: Postoje dani u mesecu kada ste seksualno privlačniji suprotnom polu!

Biti žena nije lako, jer je jako važno kako igledate i koliko privlačite suprotan pol.

Ali šta ako vam kažemo da nešto što koristite kako biste poboljšale vaše zdravlje utiče na to da ste manje privlačni?

Nedavno istraživanje pokazalo je da pilule za kontracepciju mogu da utiču na to koliko je neka žena privlačna i kako ona izgleda. Razlog tome je promena u tonu glasa žene koji u toku menstrualnog ciklusa postaje viši. Kada žena uzima pilule, nivo hormona se ne menja i onda glas ostaje ravan kao i uvek.

Naučnici ukazuju na to da je ženski glas najlepši u toku ovulacije, a najodbojniji odmah nakon ciklusa. Pilula čini glas istim, čak u nekim slučajevima i grubljim nego obično. U eksperimentu je učestvovalo 44 žena koje nisu koristile pilulu i 21 koje jesu. Obe grupe su snimane u različitim fazama ciklusa. Rezultati su pokazali da su žene sa normalnim ciklusom imale viši ton kad su bile u plodnim danima i u toku ciklusa.

To je znak da polni hormon utiče na glas i da žene koje ne piju kontracepciju više privlače muškarce.

Muškarce podsvesno privlače ove žene, jer su one plodnije i odišu ženskim hormonima. U pitanju je ništa drugo do primarni instinkt za oplodnjom i produžetkom vrste.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/merv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter