Izvor:
09.10.2017 u 15:09
0

Žene mogu da dožive osam vrsta orgazama!

Biti dobar u krevetu značilo bi znati zadovoljiti svoju partnerki – i to na više načina.

Zadnja istraživanja ukazuju na to kako žene sve teže postižu orgazam jer se zbog stresnog poslovnog života ne mogu opustiti u krevetu.

Upravo zato bitno je poznavati na koje sve načine može doživeti vrhunac i uživati u seksu.

1. Stimulacija klitorisa:

Klitoris poseduje dvostruko više nervnih završetaka od penisa i najosjetljiviji je deo ženskoga tela. Stimulisati se može na različite načine, ali osećaj ovog orgazma može biti više ili manje intenzivan, jer ne daje ženama isti, i isto jak, osećaj zadovoljstva.

2. Vaginalni orgazam:

Žene ovaj orgazam opisuju kao dolazak plime koja polako raste pa eksplodira iz dubine vagine, ali on je manje intenzivan za razliku od "klitorisnog" orgazma.

3. Ženska ejakulacija:

Ovaj orgazam je tantrički i ne uspijevaju ga postići tako lako baš sve žene, ali ako vam ga partner priušti bićete ispunjeni pozitivnom, srećom i mirom.

4. Oralni orgazam:

Postiže se u usnoj šupljini, a može se postići bilo kakvom radnjom ustima. Tačnije, radi se o stimulaciji žlezde u grlu, što se može postići oralnim seksom, prstima, a nekad i jezikom. Kažu da se stimulacijom te "čakre" može doživeti fenomenalan orgazam.

5. Mentalni orgazam:

Stimulaciju dovode vizuelne i auditivne pojave, što dokazuje da je inteligencija seksi. Na primer, videa, seks, istančano seksualno oponašanje. Mentalni orgazam je erupcija hemijskih spojeva u mozgu, a postiže se isključivo bez dodira. Naučno je dokazano da je moguće!

6. Stimulacijom G-tačke:

Orgazam koji počinje kod G-tačke i može ostati uz nju dok se doživljava vrhunac, ali može i intenzivno prožeti celo telo. Postoji nekoliko načina kojima možete stimulisati žensku G-tačku. Ritmičko pritiskanje i kružni pokreti koji će uzrokovati trenje su najbolji načini za postizanje.

7. Stimulacijom grudi:

Verovatno niste znali da su ženske bradavice povezane s nervnim završecima u ženskim genitalijama i zato velika većina žena oseća direktnu vezu s klitorisom prilikom stimulacije bradavica.

8. Kožni orgazam:

Orgazam se može postići i senzualnim pokretima i trljanjima određenih delova ljudskog tela koji ne moraju biti povezani sa seksualnošću. Upravo zato masaže su obožavane širom sveta.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter