parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ŽELITE DA ZADRŽITE VAŠEG MUŠKARCA: Ovo su ponašanja koja vam sigurno ne idu u prilog!

 

Iako se slažemo da treba da budete svoje i prirodne u vezi, ipak morate povesti računa o svom ponašanju, jer koliko god da vas voli nije dužan da trpi vaše bubice i neprimereno ponašanje. Zato čitajte u nastavku šta će to ohladiti i najzaljubljenijeg muškarca.

Forsiranje zajedničkog vežbanja, ali pogrešnih vežbi.

Nedavno smo pisali o tome kako zajedničko vežbanje potiče bliskost među partnerima i rast libida, ali vežbanje pilatesa ne bi spadalo u te aktivnosti. Bi, ako biste vežbali kući, u svoja četiri zida, ali ako svog frajera dovedete među trideset drugih žena koje ga gledaju mrsko kao da im je upao u kabinu za presvlačenje, jedino što nakon takve seanse možete očekivati je rijaliti. I teško da će biti u vaša četiri zida. Verovatno će biti na parkingu ispred teretane, jer neće moći da se suzdrži dok ne stigne kući. Ostavite se pilatesa. Znamo mi puno boljih načina kako da se vas dvoje oznojite!

Sastanci s vašim bivšim.

Ili spominjanje bivšeg s vremena na vreme. Oni shvataju da postoji era vašeg ljubavnog života koja je postojala pre njega, ali s njom se definitivno ne žele susretati ako ne moraju. Susretanje vašeg bivšeg u vašem sadašnjem uzrokuje navalu misli o tome šta ste vi i bivši radili, glavom mu lete slike svega onoga što radite njemu, pa krene mučnina, pa ljubomora, na nagon za alfa dokazivanjem, apsolutno nepotrebne komplikacije!

Pridržavanje vaših torbica.

Kada frajer prima clutch torbicu ili poštenu, veliku žensku torbu, siroče izgleda kao da u rukama drži svoj ego. Obešen. Uništen. Nepostojeći. Oni sami priznaju da će svojoj dragoj pridržati torbicu ako baš moraju, ali daleko od toga da to čine drage volje. Pa im onda na čelu ostane ispečatirano: Papučar! Crvenim, velikim slovima!

Moljenje njega da pomogne vašim prijateljicama. 

U redu, shvatamo da želite da vaše prijateljice vole vašeg dragog, i da svi zajedno provodite više vremena zajedno i da one uvide koliko je vaš dragi divan/ snažan/ sposoban/ sprećan/ pravo muško koje zna napraviti šta god ti padne napamet, ali verujte nam da njima pozli kada ih zamolite da vašoj best frendici ofarbaju stan. Ili sastave novi krevet. Ili je presele na drugi kraj grada. Iako će to napraviti, neki su samo prekulturni da vam kažu koliko to mrze, a neki drugi će to napraviti nakon što vas otvoreno pošalju u rodni kraj.

 

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Twitter/ChieftainNews

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost