STRUČNJACI POTVRDILI: Ove dugoročne posledice prevara ostavlja na prevarenu i ostavljenu ženu!

Stručnjaci sa Univerziteta u Bingamtonu i Londonu sproveli su novo istraživanje na temu ljubavnih odnosa koje ih je dovelo do zanimljivih rezultata. Tačnije, istraživači su pokušali da utvrde kakve dugoročne posledice prevara ostavlja na prevarenu i ostavljenu ženu.

Nakon ankete sprovedene na 5.705 ispitanika iz 96 zemalja, ustanovili su da su dugoročne posledice zapravo - pozitivne. 

Nakon početnog perioda tuge i osećaja izdaje, žena iz ovog iskustva izlazi s većom ljubavnom inteligencijom koja joj omogućava da kod budućih partnera odmah prepozna negativne vrednosti. Dugoročno gledano, prevarena žena pobeđuje, rekao je autor istraživanja Krejg Moris u izveštaju za medije. 

Da li je poljubac s trećom osobom prevara ili nije? Poljubili ste osobu koja nije vaš dečko i sada se pitate da ima nade da vam nekad oprosti i da li jedan bezazleni poljupčić možemo računati kao da smo neverni...Jedno istraživanje nam je dalo odgovor. 

Nakon prevare većina žena postaje sigurnija u sebe, znaju šta traže, brže prekidaju odnos koji ih ne zadovoljava, odmah prepoznaju potencijalnog preljubnika, uopšteno postaju psihološki jače na svim područjima i lakše donose odluke koje su dobre za njih. 

Šta se događa s preljubnicima i njihovim novim partnerima? 

Druga istraživanja pokazala da su da veze koje počinju kao preljubnički odnos u većini slučajeva ipak ne potraju jer je njihov temelj najčešće kratkotrajna strast, a ne prava emocija koja je potrebna za uspešnu i dugotrajnu ljubav.

 

Izvor: B92
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live