Izvor:
08.06.2018 u 21:33
0

STRUČNJACI POTVRDILI: Ove dugoročne posledice prevara ostavlja na prevarenu i ostavljenu ženu!

Stručnjaci sa Univerziteta u Bingamtonu i Londonu sproveli su novo istraživanje na temu ljubavnih odnosa koje ih je dovelo do zanimljivih rezultata. Tačnije, istraživači su pokušali da utvrde kakve dugoročne posledice prevara ostavlja na prevarenu i ostavljenu ženu.

Nakon ankete sprovedene na 5.705 ispitanika iz 96 zemalja, ustanovili su da su dugoročne posledice zapravo – pozitivne.

Nakon početnog perioda tuge i osećaja izdaje, žena iz ovog iskustva izlazi s većom ljubavnom inteligencijom koja joj omogućava da kod budućih partnera odmah prepozna negativne vrednosti. Dugoročno gledano, prevarena žena pobeđuje, rekao je autor istraživanja Krejg Moris u izveštaju za medije.

Da li je poljubac s trećom osobom prevara ili nije? Poljubili ste osobu koja nije vaš dečko i sada se pitate da ima nade da vam nekad oprosti i da li jedan bezazleni poljupčić možemo računati kao da smo neverni…Jedno istraživanje nam je dalo odgovor.

Nakon prevare većina žena postaje sigurnija u sebe, znaju šta traže, brže prekidaju odnos koji ih ne zadovoljava, odmah prepoznaju potencijalnog preljubnika, uopšteno postaju psihološki jače na svim područjima i lakše donose odluke koje su dobre za njih.

Šta se događa s preljubnicima i njihovim novim partnerima?

Druga istraživanja pokazala da su da veze koje počinju kao preljubnički odnos u većini slučajeva ipak ne potraju jer je njihov temelj najčešće kratkotrajna strast, a ne prava emocija koja je potrebna za uspešnu i dugotrajnu ljubav.

Izvor: B92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter