parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OVO NE SMETE SEBI DA DOZVOLITE: 5 katastrofalnih modnih grešaka!

 

 

 

Kada je u pitanju odabir stila , teško da postoji pogrešno i ispravno. Možete da izgledate otmeno, elegantno, pankerski, opušteno, fensi, kako god. Jedino jevažno da ne izgledate jeftino!

Mnogo puta samo mali detalj zna da upropasti čitav izgled i da čak i od inače otmenoj dami učini da izgleda kao da nema ni ukusa, ni stila. Sledeći su najgori i uvek, ali uvek ih treba izbegavati!

 

Previše šljokica i cirkona


Svaka odeća i svaki modni detalj imaju svoju namenu i stvoreni su za određenu priliku. Ako čak i u sportskim izdanjima obavezno nosite šljašteću bižuteriju, cirkone na farmerkama i bluzama, to neće izgledati nimalo otmeno. Zračite svakog dana svojom ličnošću o osmehom, ne tonom šljokica!

 

Isticanje brenda


Proizvođači kopija proizvoda velikih svetskih brendova obožavaju ljude koji vole da istaknu marku brenda, odnosno njegove kopije. Kada vaša tašna iznad šnale ima ogromnim metalnim slovima ispisano "Dior", "Luis Vuitton" i slično, ne samo da vam se niko neće diviti, već će vas svi smatrati iskompleksiranom osobom. Imajte u vidu - najskuplji brendove retko gde ističu svoje ime, izuzev na etiketi ili postavi!

 

Nesrećne kombinacije printova


Tačkice i pruge su jedna od najozloglašeniji i još nismo upoznali osobu koja je uspela da ih spoji, a da to izgleda lepo. Uz haljinu sa printom ponesite jednobojne cipele i torbu, samo povedite računa da se boje slažu.

 

Bele cipele


Ukoliko u pitanju nisu patike, vrlo verovatno će to biti pravi modni promašaj.Bele salonke sa štiklom lepo će se uklopiti, na primer, sa crvenom haljinom sa belim tufnama, ali iz sve ostalo - mnogo rizikujete.

 

Kupite kvalitetno ili ne kupujte uopšte


Neke stvari su jednostavno napravljene da budu skupe i nemaju svoju jeftiniju verziju. To se najviše odnosi na garderobu, recimo do čipke. Imitacija čipke nije nimalo kvalitetna, i već posle nekoliko pranja imaćete rupice na sve strane.

 

 

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost