Izvor:
01.08.2018 u 07:45
0

ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE: U Poljskoj možete kupiti pivo od vagine! (VIDEO)

I to smo dočekali – pivo od vagine!

Verovali ili ne, jedan poljska pivara nudi ljubiteljima piva napitak nastao od bakterije izvučene iz ženskog tela.

– Kada pijete ovo pivo, vi znate da je na početku procesa njegovog pravljenja bila jedna lepa žena koja se sada kupa, ili igra ili samo smeje i na neki naćin se vežete za nju i njenu ženstvenost – kažu u ovoj neobičnoj pivari.

Kako je navedeno, dve različite bakterije izvučene su laboratorijski iz ženskog tela i stavljene u, za sada, dve vrste napitka koji nosi ime "The Order of Yoni".

– Imamo dobru saradnju sa jednim ginekologom, a sarađujemo i sa jednom poznatom laboratorijom iz Poznanja. Tamo su izdvojene dve vrste bakterije od ostatka i stavljene u pivo. Obe vrste piva imaju po 8% alkohola u sebi.

Cena ovog neobičnog napitka iznosi čak osam dolara po flaši i prodaje se u poljskom gradu Katovice.

Pa zato, ako vas put navede u ovaj grad, nemojte propustiti priliku da se blisko povežte sa ženom i to dok pijete svoje omiljeno piće u ovim vrelim letnjim danima…

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter