Izvor:
08.11.2016 u 17:49
0

Drama u Šipovu: Zmaj se srušio na pod naočigled svih! (video)

Popularni Zmaj od Šipova sigurno je bio jedan od najupečatljivijih učesnika zabavno – humorističkog programa "Parovi". Pored svađa sa Gasttozzom, Vesnom Rivas i Ružicom Veljković, Ilija je dan provodio i glupirajući se.

On je čak lizao pod dok je trajao "Goli život" Milomira Marića, muškarci su ga bacali u bazen sa sve tepihom, a često se Zmaj pravio da je u nesvesti. Tako je i bilo jednom u luksuznoj vili. Dok su svi sedeli, on se bacio na pod i pravio se da je u nesvesti, a neko od učesnika je poverovao i povikao hitnu pomoć. Tada su se meštani Šipova digli na noge jer su zaista poverovali u ovo, međutim posle nekoliko trenutaka uverili su se da je to sve deo njegove igre. Prisetite se ove scene:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter