Izvor:
01.05.2017 u 19:15
0

Privedeno pet osoba: MASOVNA TUČA I PUCNJAVA U SARAJEVU!

Sarajevska policija privela je pet osoba nakon masovne tuče i pucnjave koja se juče u popodnevnim satima dogodila na raskrsnici ulica Numan paše Ćuprilića i Abdulaha Bošnjaka u Briješću.

Kako je saopšteno iz MUP Kantona Sarajevo policija je oko 15 sati obaveštena da je na raskrsnici spomenutih ulica došlo do tuče više osoba.

Utvrđeno je da su u tuči s jedne strane učestvovali H. A. (28), S. J. (27) i T. E. (32), te I. A. (22) i I. A. sa druge strane. Takođe je utvrđeno i da je 22-godišnji B. A. pucao iz pištolja u vazduh, te da nije bilo povređenih niti materijalne štete od delovanja vatrenog oružja.

Po nalogu dežurnog tužioca obavljen je uviđaj na mestu okršaja.

Pripadnici treće PU oko 15.40 uhapsili su B. A. zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja i nošenja oružja i municije, te I. A. (22) zbog nanošenja lakše telesne povrede H. A.

Pola sata kasnije pronađen je i uhapšen H. A, a naknadno i S. J. i T. E. zbog nasilničkog ponašanja na štetu I. A.

Faktor.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter