Izvor:
30.05.2017 u 05:35
0

DAVIDOVA I DEJANOVA MAJKA SE PONOVO JAVILA: Biljana Dragojević razotkrila Skrivenu, ali i Dalilu!

Biljana Dragojević ponovo se večeras javila u program Happy televizije, tačnije u emisiji "Parograf" pošto su njeni sinovi David i Dejan na poligrafu.

Dejan nije hteo da kaže da bi se odrekao porodice, znam ja šta je on hteo da kaže. Ne treba Dejana osuđivati, dobro je Tihomir rekao. Jako me nervira što svakih pet minuta uključujete Skrivenu, ona je njihovu majku najjadnije uvredila i ne bih je komentarisala, jako mi smeta što s eubacuje, vidi se da je fan Dalilin i d abrani Dejana jer je sa Dalilom, a d amrzi Aleksandru i Davida, vidim o čemu se radi. To je očito, svi to vide.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter