Izvor:
30.05.2017 u 05:24
0

DALILA VAN SEBE OD BESA: Vesna Rivas najcrnje izvređala Mujićevu zbog Aleksandre i Davida!

Vesna Rivas večeras je bez dlake na jeziku pričala da podržava Aleksandru i Davida, dok za Dalilu ima samo ružne reči i uvrede.

– Aleksandra ne krije da se bori za prvo mesto, to ne krije i smeta mnogima u kući. Njoj se posrećilo što je David izabrao nju, tu vidimo i ljubav i emociju. Odvija se sve, Dalila je ušla i smao je postavila princip, ajmo frajeri. Došao je Mlađa, dečko koji ima devojku, skakala je po njemu, nije uspela. Došao je Dado, fejkirala je. Tražila je dečka iz studija, došao je, da bi ona fejkirala. Ona može sve bez emocija. Mene ne interesuje ona, zato mi se gadi, ja uličarke ne volim – rekla je ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter