Izvor:
21.06.2017 u 16:06
0

SRPSKI GLUMAC OTKRIO: Evo šta je doživeo zbog angažmana u hrvatskim serijama!

Gledali ste ga u seriji “Mješoviti brak” gde je tumačio jednog od glavnih junaka Aleksandra Čađenovića, sina Vojina, odnosno Milutina Mime Karadžića. Glumac Nenad Stojmenović tada je imao svega 24 godine, a trinaest godina kasnije njegov život izgleda potpuno drugačije. Osnovao je porodicu i nije se mnogo promenio, ali neke životne stavove jeste.

Nakon što je osvojio publiku u pomenutoj seriji, bio je među prvim glumcima koji su nakon završenog rata otišli u Hrvatsku da snimaju. Tako je on dobio još jednu glavnu ulogu i to u seriji “Ljubav u zaleđu”. Na pitanje kako su tu njegovu odluku, da snima na ovim prostorima, dočekali u Srbiji, on kaže:

– Loše. Kolege su to odlično prihvatile, pitali su za svoje stare prijatelje odande. Privatno sam, delom, ispaštao zbog toga. Nije bilo prihvaćeno na pravi način. Ipak mi je drago što sam to radio, to je velika škola. Neposredno posle toga počeo sam ponovo da se okrećem pozorištu i da sve manje sam snimam – rekao je glumac pre nekoliko godina u intervjuu za portal “Casopisinterfon”.

Za sve ove godine osnovao je porodicu, stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu gde tumači brojne likove u predstavama. Dodeljen mu je veliki broj nagrada, kao što su “Najbolji debitant”, “Stojan Dečermić”, “Godišnja nagrada Narodnog pozorišta” i nagradu “Petar Banićević” Nacionalnog teatra.

Ne krije da prezire javno eksponiranje u medijima, ako smatra da za tim nema potrebe. Upravo je iz tog razloga u najvećem zenitu slave, odlučio da se povuče.

– Sve je krenulo drugim tokom od onoga što je bio moj prioritet. Počeo sam da radim mnogo na televiziji, a tu je bilo svega – mnogo novina, kratkoročne popularnosti i nekih ružnih stvari. Rekao sam sebi da mi to ne treba. Postepeno sam se oslobađao od tereta jer nisam sebe video u svemu tome. Nastavio sam da se bavim pozorištem. Ne želim po svaku cenu sve – naveo je Nenad u pomenutom intervju.

izvor:blic.rs
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter