Izvor: Tanjug
03.12.2022 u 17:32
0

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović pre utakmice sa ekipom Budućnosti: „Moramo da se vratimo na pobednički kolosek!“

„Drago nam je da ćemo videti ponovo naše dobre prijatelje i nadamo se da ćemo uspeti da prekinemo seriju loših rezultata“, izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović dan pre utakmice sa ekipom Budućnosti.

Košarkaši Partizana u nedelju od 19 časova u Beogradu igraju utakmicu devetog kola regionalne ABA lige protiv ekipe Budućnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Posle teškog rasporeda i teških utakmica, dolazi nam Budućnost koja je odlična ekipa. Naravno, ta utakmica je za nas veoma važna, istakao je Obradović za zvanični sajt kluba.

Matijas Lesor je pred duel sa ekipom iz Podgorice izjavio da njegovu ekipu očekuje teška utakmica.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović nakon pobede nad Virtusom u Evroligi: „Sve se promenilo u drugom poluvremenu!“

„Moramo da se vratimo na pobednički kolosek. Imamo malo vremena, ali moramo da pobećujemo utakmice. Ispred nas je važna utakmica ABA lige i moramo da damo sve od sebe kako bismo se izborili za trijumf“, zaključio je centar „crno-belih“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter