Izvor: Sputnik Srbija
20.07.2022 u 19:04
0

BUGARSKI EVROPOSLANIK: Zvaničnici EU su došli do neverovatno smešnog zaključka, u skladu sa kojim se možemo suprotstaviti Rusiji ako budemo sedeli u tami i hladnoći

Plan koji je predstavila Evropska komisija na temu smanjenja potražnje za gasom nije bio iznenađenje, izjavio je bugarski evroposlanik Angel Džabazki, nazivajući predloge „genijalnim“.

On je zvaničnicima Evropske komisije zamerio kada se još pre nekoliko meseci govorilo o potrebi prelaska na zelenu energiju i naveo da su evropske birokrate ubeđivale zemlje da je Evropska unija ekonomski stabilna i da je inflacija privremena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zvaničnici EU su došli do neverovatno smešnog zaključka, u skladu sa kojim se možemo suprotstaviti Rusiji ako budemo sedeli u tami i hladnoći, a sve u cilju da ne koristimo ruski gas. Ti isti nobelovski laureati su nas pre nekoliko meseci ubeđivali u to da je budućnost u vetru i suncu i da moramo da zatvorimo atomske, gasne elektrane i elektrane koje rade na ugalj. Tada su nas pozivali da se kupamo jednom nedeljno, da ne grejemo kuće i tome slično, a sada je to postao plan za borbu protiv zavisnosti“, napisao je on na Fejsbuku.

Saopšteno kada se nastavljaju isporuke gasa „Severnim tokom“! „Simens“ spreman da održava i druge turbine ukoliko dobije takve zahteve!

Prema njegovim rečima, sada je postalo jasno da sve nije baš tako kako su ranije govorili zvaničnici.

„Videli smo i to koliko je tečnog prirodnog gasa isporučeno (konkretno, Bugarska je uspela da se dogovori o dva tankera američkog prirodnog tečnog gasa za jun mesec). Upravo iz tog razloga to i nije iznenađenje da smo se zbog njihovih neadekvatnih ponašanja suočili sa neverovatno teškim vremenima“, izjavio je evropski poslanik.

Danas je Evropska komisija istupila sa predlogom da se smanji potražnja za gasom za 15 odsto u periodu od avgusta do aprila, a države Evropske unije će morati da obnove svoje nacionale planove. U Evropskoj komisiji su dodali da će ove mere u početku biti dobrovoljne.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter