Izvor: happbsc
28.03.2024 u 20:17
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Da li svet shvata ozbiljno upozorenja Vladimira Putina ili Zapada sa svojom retorikom krije da su pogrešili

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče. Obrađuje najvažnije geopolitičke teme koje analiziraju najeminentnij poznavaoci prilika na globalnoj mapi. Fokus emisije u poslednje dve godine mahom je usmeren na sukob u Ukrajini, ali se emisija bavi i svim ostalim aktuelnim pitanjima koja iz dana u dan prete da promene globalnu sliku sveta kakav poznajemo

Gosti večerašnje emisije komentarisli su posetu Ruskog predsednika Vladimira Putina koji je je obišao jedinice koje se bore u Ukrajini. Putin je tom prilikom  izneo niz velikih upozorenja. Na ovu, ali i druge aktuelne globalne teme  u večerašnjoj emisji govorili su pukovnik Sreten Egerić, Slobodan Stojčević i Mladen Obradović.

Zapadne zemlje stalno koriste retoriku da će Rusija i Vladimir Putin proširiti svoju zonu uticaja nakon Ukrajine su potpuna dezinformacija kaže Mladen Obradović.

  • Činjenice nam govore u prilog da je Nato bio taj koji je proširivao svoj uticaj na Istok a ne Rusija da se širi na Zapad. Putin je u više navrata upozoravao na tu stvar da se NATO šiiri i oni nisu želeli da ga slušaju. već su u Bukureštu otvorili mogućnost da se otvore za Gruziju, zbog čega je Rusija morala da interveniše u Južnoj Osetiji. Tada je Gruizija bila poražena za svega nekoliko dana. Iz toga Zapad nije izvukao nikakvu pouku nego su isti princip upotrebili na Ukrajini. Činjenice su na strani Rusije i Zapad mora nenako da se opravda.

Sve vreme se pominje da ukoliko avioni krenu na Rusiju ona će odgovoriti. Stručnjak za sajebr bezbednost i sajber ratovanje Slobodan Stojčević je mišljenja da Rusija upravo izbegava da vodi rat duboko ka zapadu da bi se izbegle mogućnost da i slučajno pogode NATO zemlje.

  • Onaj deo koji je planiran da se izvrši i desant na Odesu i oni ne mogu da naprave toliko žarišta koliko im je zapravo potrebno. Ovo je na neki način da se Rusija isprovocira. Ako se neko seća Putin je pre desetak godina eksplicitno rekao da Rusi imaju sistem koju u deliću sekunde procenjuju kada će i gde će njena trajektorija biti. Znači on je još tada objasnio da je to moguće. 

Pukovnik Srtene Egerić objasnio je trenutnu situaciju na frontu. I prema njegovom mišljenju najzačajniji bi bio pad Kostantinovke. Što se drugih aktivnosti tiče oni bi trebali biti obedinjeni u teroitoriju koju drže Rusi rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter