Izvor: HAPPY BSC
27.03.2024 u 19:54
1

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Ukrajinci u strahu za Harkov! „Psi će početi da beže, a doći će vukovi!“

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Gosti večerašnje emisije su analitičar Saša Borojević, advokat Goran Đorđević i publicista Igor Ivanović.

U emisiji se govori o trenutno situaciji na ukrajinskom frontu.

-Ukrajinci su uspeli da zaustave napredovanje Rusa kod Krupjanska, ali Rusija ima više ljudstva, opreme, kao i nove FAB bombe, teške tri tone, i to je faktor koji slama ukrajinsku odbranu, a naročito tamo gde oni pokušavaju da kupiraju Surovikinovu liniju. Ali, to je 1.500 km do Harkova, i ne znam koliko je moguće braniti takav front, posebno zbog terena, gde su njive i žitnice. Pad Harkova bi bio veliki poraz za Ukrajinu, to bi bio veliki dobitak za Ruse, a ne znam koliko bi Ukrajinci dali grad bez borbe. Ovaj lagani tempo napredovanja Rusije znači veliko iscrpljivanje Ukrajinaca, kaže Đorđević.

Printscreen Happy TV

-Ukrajinski napadi na Belgorod su zastrašivanje, to je isto kao u Gazi i Libanu, ništa to nije novo, mi danas obeležavamo godišnjicu rušenja nevidljivog F-117 A, koji je ubijao civile. Pokazali smo da sve što je nevidljivo postaje vidljivo, i to Rusija radi. Danas Rusija pokazuje da cela Amerika postaje Monika Levinski. Nas je napalo 23 zemlje, a sada 23 zemlje napadaju Rusiju, ali vrlo podmuklo. I mi smo sada opet na raskršću. Dobio sam danas jedan dopis iz manasira Suhovo iz Rusije, gde se kaže da nama Srbima nije dato da ubije zver, nego da probude junaka. „Vi ste probudili Rusiju“, je poruka monahinja iz Suhova. To je nama poruka da se ujedinimo oko iste ideje, pravoslavlja i ljubavi prema Bogu. A Rusiji je pometnut ISIS da posvađa hrišćane i muslimane. Ali psi će početi da beže kad Rusija objavi rat. Sve što je Asanž rekao još 1999. se ostvaruje, kaže Borojević.

– NATO je postao ideologija, to više nije odbrambeni vojni savez, već vrednosni sistem, da koristimo izraz „sekta bogataša“. Mi na Zapadu imamo razliku između dve vrste političara, jedni su oni stare škole, sa druge novi, kao Makron, koji je iz bankarstva došao u politiku, oni su oblikovani unutar sekte bogataša Soroša i Klausa Švaba, to su ti veoma opasni po čovečanstvo. Unutar toga NATO nije vojni savez, već mu se učitavaju vrednosne komponente. NATO će postati „vojni Vatikan“, kaže Igor Ivanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Ukrajinci u strahu za Harkov! „Psi će početi da beže, a doći će vukovi!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter