Izvor: BSC HAPPY
31.12.2023 u 20:25
6

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Duhovni preporod Rusije uticaće na ceo slobodarski svet!

Godina je na izmaku, ostalo je još nekoliko sati do ulaska u 2024. Poslednji dan u godini i 676. dan specijalne specijalne vojne operacija pravo je vreme da se sumiraju najvažniji događaji u svetu. Na početku specijalnog izdanja emisije „Aktuelnosti“ govorili su Dragoslav Bokan iz Instituta za nacionalnu strategiju, naučni savetnik dr Dragan Petrović i Mladen Obradović iz grupe građana „Srbi za Ruse“.

BOKAN: Rusija više ne pravi greške

– Najpametniji na kolektivnom Zapadu nisu verovali u slom Rusije i brzu pobedu Ukrajine, ali oni nisu imali nikakav uticaj. Oni koji su odlučivali su verovali i zato su i krenuli u to, ali na žalost oni neće platiti cenu svojih pogrešnih procena. Tu cenu će platiti oni koji su poginuli na obe strane. Zapad će prebaciti krivicu na svoje statiste i izvući se iz svega kao i uvek, samo što će ovoga puta posledice po njih biti mnogo teže. Ovo nije rat samo za brda, doline, reke i granice. Ovo je rat za sistem vrednosti, za pogled na svet – objašnjava Dragoslav Bokan.

OBRADOVIĆ: Rusija je na čelu slobodarskog dela čovečanstva

Kao najveći poraz Zapada čini se činjenica da je u Rusiji došlo do jedinstva bez direktnog rata sa NATO paktom.

– Na Zapadu su predviđali da će mobilizacija nepovratno loše uticati na rusko društvo, da će se građani buniti i negodovati. Međutim, desilo se sasvim suprotno, narod je stao uz svoju vojsku. Oni koji su očekivali da će se narod pobuniti protiv svog rukovodstva doživeli su neuspeh, narod je stao njih. Od pada komunizma do danas podignuto je na hiljade novih crkava i to je odraz duhovnog preporoda Rusije, a to će uticati na ceo svet, jer je Rusija stala na čelo slobodarskog dela čovečanstva, na čelo onog dela čovečanstva koje želi da živi normalno, porodično u slozi i miru – kaže Mladen Obradović i dodaje da su se svi koji su potcenjivali Rusiju prevarili.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Avdejevka je mišolovka za ukrajinsku armiju, moraće da beže ili će izginuti!

PETROVIĆ:

Cenu loših procena Zapada ne plaća samo Ukrajina i njen narod, plaća je i Zapad i prvenstveno Evropa i Evropska unija.

– Radi se o malom broju političara koji su pod uticajem Duboke države. Postoje mehanizmi nametanja političkih elita bez obzira na raspoloženje naroda. O tome najbolje svedoči prvi krug predsedničkih izbora u Francuskoj, gde je oko 60 odsto građana glasalo za kandidate sa izrazito anti američkim i anti NATO prefiksom. A opet imamo vladu i vlast koja je pre svega okrenuta interesima Duboke države. Međutim to ne može dugo da traje – kaže Dragan Petrović.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Duhovni preporod Rusije uticaće na ceo slobodarski svet!”

  1. Jbg,kada padnu okovi amera…okovati ce nas crvenim okovima rusi….jer putin odao poštu Staljinu,a i gelipteru Slobi hoće spomenik graditi….tako da nam je svejedno dali ce nam vladati američki ili ruski ološ.

    0
    4
    Odgovori
  2. Rusi i ostali moraće postići još jedan veliki zadatak a taj je da budu zanimljiviji i aktuelniji po nekim pitanjima pogotovu za mlade (noviteti iz raznih oblasti , moda, hrana …) i od Engleza i od Amerikanaca a to neće biti lak posao .

    1
    1
    Odgovori
      • bre bre ne shvataš , rekla sam da budu zanimljiviji za mladju populaciju ali i za stariju , da zamene i osmisle i nešto novo ako treba nešto svoje a za celi svet zanimljivo a mogu , eto , da naprave i nešto bolje od onih koji su kod tebe navedeni , Rusi su već zamenili (kod sebe) Mek , ali da li se njihov Mek primio po svetu , za sada nije , možda zbog sankcija , ali nije Mek sve ima još dosta stvari a ako neko misli da je to lako e pa nije , to je možda i teže od ratovanja , reklame, osmišljavanje , koliko tuuuuuu ima stvari da se radi .
        Lično ja ako sam dva puta uzela u Meku krompiriće pržene i to iz kola , koka kolu jednom kupila u životu a u Starbaks nikada nisam ušla , lično mene ne uzbudju takve stvari ali mladi vole a zapadnjaci ih na to i hvataju , e u tome sada Rusi treba da preuzmu vodjstvo , ja lično više volim da odem u Ruski Semafor ovde kod nas nego u neke druge radnje ali Semafor ima malo artikala , jednu stvar imaju savršeno dobru , doduše ne samo jednu ali ova je pametna , baš dobru koja je dobra za planetu Zemlju , prodaju i to jeftinije i što je važno od STAKLA JE DONJI DEO i to nekako kovrxavog stakla , jako lepo uradjeno , a kod nas je ta stvar od PLASTIKE , a radi se o onome što se nosi na groblje umesto sveća , čašica obično je crvene boje sa poklopcem da kada se upali sveća u toj čašici na groblju ne može da se ugasi ako recimo duva vetar ili pada kiša , eto mi bi smo trebali da uvezemo a ne da ih ima samo u Semaforu i da uništimo sve iste te stvari koje se kod nas prodaju a od plastike su . Ove Ruske se em jeftinije, em ekološkije , em ne zagadjuju okolinu , em su lepše od istih takvih a palstičnih stvari što se kod nas prodaju .
        Imaju još dobrih stvari ali o tome neki drug put.

        1
        0
        Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter