Izvor: BSC Happy
25.01.2024 u 20:29
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Britanci imaju plan da skinu kokain fererčića iz Kijeva (Zelenskog)“

701. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE

Gledajući snimke sa terena, bili smo svedoci neverovatne i fantastične akcije ruske vojske da kroz jednu cev uđu u dubinu ukrajinske teritorije od dva kilometara i napadnu neprijatelja s leđa.

Najžešće borbe u Avdejevci

Drma se linija fronta Ukrajincima. Prema poslednjem izveštaju, ruske snage su ušle četiri kilometara u dubinu i da ulaze u gradske borbe u Avdejevci.

-U rejonu Harkova smo u poslednjih nekoliko dana imali nekoliko nasilnih izviđanja od strane ruskih snaga, podržane helikopterima i moto-streljačkom četom. Sledeća bitna oblast je Kupjansk, a najžešće borbe se vode kod Avdejevke. Neprestano se vrši dejstvo po iskrcanim snagama na levoj obali Dnjepra. Osim kopnenih, ima dejstava u vazduhu od strane ruskih raketnih snaga, a dejstvuju i po dubini uništavajući koncentraciju ukrajinskih oružanih snaga i plaćenika – priča pukovnik Sreten Egerić.

Prave strašilo od Rusije

U poslednje vreme se potencira priča sa Zapada da će Rusi napasti Evropsku uniju, Evropu i NATO pakt. S druge strane, Lavrov i Putin govore da nemaju razloga da to urade, da ne žele to.

-Rusija je jedna od retkih država u svetu koja ima ogromno prostranstvo i resurse, koji još nisu iskorišćeni tako da Rusija nema potrebe za osvajanjem novih teritorija kao što je svojevremeno imao Hitler, jer Nemci i dalje imaju manjak prostora i resursa. I to se vidi. Vidi se strategija odbrane Rusije, odnos prema drugim državama. Prošlo je vreme potrašačkog modela društva, prošlo je vreme ideologije ljudskih prava, jer je ona davala političkom Zapadu razlog da interveniše u suverenim zemljama pod izgovorom da se trude da prošire ljudska prava, da raznim marginalnim grupama daju mogućnost da budu dominantne. Više nema društva luksuza već društvo štednje gde se ljudi odriču i prestaju da budu razmaženi. I tada počinjete da izmišljate neprijatelja i da narodu ulivate strah i na osnovu toga i ratne histerije pravite strašu od Rusije – kaže advokat Vladan Glišić.

Verzija koja zvuči realno

Publicista Ranko Gojković je otkrio da postoji još jedna verzija, doduše još ne publikovana u ruskim medijima, a to je da je obaranja aviona Zelenskom naredio MI6 (britanska služba).

-Ako su tačni navodi te verzije, videćemo to uskoro, posle toga svojim komandosima naređuju da se povuku iz njegovog obezbeđenja, tada dolazi Zalužni u Predsedništvo i preuzima vlast, a Anglosaksonci se oslobađaju kokain fererčića iz Kijeva i nastavljaju s drugom pričom – najavljuje potencijalni rasplet Gojković.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter