Izvor: bsc happy
30.03.2024 u 19:51
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Zelenski dok je na sceni i igra ulogu on je živ, kad se završi predstava i on nestaje sa njom!

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče. Obrađuje najvažnije geopolitičke teme koje analiziraju najeminentnij poznavaoci prilika na globalnoj mapi. Fokus emisije u poslednje dve godine mahom je usmeren na sukob u Ukrajini, ali se emisija bavi i svim ostalim aktuelnim pitanjima koja iz dana u dan prete da promene globalnu sliku sveta kakav poznajemo

Završava se 767.dan. Rusi su poslednjih dana tukli vitalnu energetsku i vojnu strukturu Ukrajine. Ruska vojska je uništila petnaeast energetskih objekta u samom gradu Harkovu, kao i  nekoliko bitnih aerodroma. Da li se na taj način razčišćava nebo Ukrajine?

 -Aleksandar Šešelj, političar: Ukrajinski zvaničnici obmanjuju sa izjavama. Energetski izvori su pretrpeli ne povratnu štetu koja se godinama neće moći obnoviti. Propaganda o Ruskoj osveti, misle da su iza terorističkog napada u Moskvi Ukrajinci pa sad hoće da civilno stanovništvo pati. Gađa se visoko preciznim oružijem,  konkretni ciljevi i nema civilnih žrtava, zapravo.

 

 -Goran Petronijević, centar za obnovu međunarodnog prava: Mnogo aspekata vode do situacije da se u Ukrajini neće sprovoditi izbori. Jedan od razloga je razmišljanje Zapada da Zelenski neće dobiti na tim izborima. Kao što je i on dobio, tako bi i njega protivnik sigurno dobio a Zapad ima strah da bi taj možda imao drugačiju orijentaciju od Zelenskog. Trenutni bi i Miki Maus mogao da ga dobije. Toga je i sam svestan i njegov moto je dok igra on je živ. Dok je na sceni postoji, kad ne bude, njega više neće biti. Niti je Ukrajina sposobna da u uslovima rata ima izbore.

                                            

Aleksandar Pavić, politikolog: Ljudi koji sad vode Ameriku nisu glupi, nisu ni naivni pa da odmah kažu da se isključi mogućnost da je Ukrajina učestvovala. Ako znaš ko nije učestvovao, pa ti onda znaš ko jeste ili imaš jako dobru ideju o tome.

                                           

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter