Izvor: BSC happy portal
02.01.2023 u 21:01
0

NAUČNI SAVETNIK RANKOVIĆ ZA „AKTUELNOSTI“: „Pet oblasti je već reintegrisano u Rusiju – Donjeck, Lugansk, Zaporožje, Herson i Krim kao REPUBLIKA!“

Aleksandar Ranković - naučni savetnik tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji izneo je jasan stav u vezi sa specijalnom vojnom operacijom u Ukrajini.

Tokom prazničnog izdanja informativne emisije „Aktuelnosti“ govorilo se trenutom stanju na frontu, retrospektivi specijalne vojne operacije koja mesecima okupira čitav svet, ali i napadima na Kijev, Zaporožje, Nikolajevski region.

PUKOVNIK STEVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: Putin je nedavno rekao da UKRAJINCI sa svojim oruđima na frontu ne mogu da unište ruske oružane snage!“

Na ove krucijalne tematike svoj sud je pored, Dragoljuba Kojičića – političkog filozofa,  Velibora Stevića – pukovnika, izneo i doktor Aleksandar Ranković – naučni savetnik koji se osvrnuo na obaveštenje ministarstva odbrane ruske federacije, reintegraciju, ali oslobođene teritorije.

  • Zelenski ništa drugo sem pobede svom narodu nije mogao ni da poželi, s obzirom na to da je na čelu Ukrajine, on prirodno želi pobedu na Rusijom. Da se Rusi izbace sa svih teritorija koje su reintegrisane u Rusiju. Ima tumačenja da bi povratak na situaciju iz 2014. godinu moglo biti neko kompromisno rešenje, ali ovde neće biti toga, mislim da će Rusija ići do kapitulacije Ukrajine. Rusija želi da Ukrajina bude na kolenima, to je krajnji cilj ruske vojske. Oni su severni narod, za razliku od nas ne odgovaraju odmah vatrom na vatru, žive u surovim uslovima, racionalni su, dugo su promišljali kada da krenu u ovu akciju u Ukrajini. Kad su krenuli, oni će ići do kraja, do kapitulacije Ukrajine – istakao je i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Uveren sam da je oslobađanje Kijeva i reintegracija Kijeva u Rusiju. Iz istorijskih razloga Rusija bez Kijeva nije kompletna. Putin je u nekoliko govora pominjao Kijev kao majku ruskih gradova. Ne govori on to slučajno. Ući u Kijev i zauzeti ga je veoma teško. To je jedna ogromna tvrđava, grad od tri miliona stanovnika. Ali ako kapituliraju na kraju sukoba koji će trajati godinama onda ima šanse da se Kijev zaista reintegriše u rusku državu. Rusija je sada u prednosti. Pet oblasti je već reintegrisano u Rusiju. Donjeck, Lugansk, Zaporožje, Herson i Krim kao republika. Natavlja se dalje ova specijalna vojna operacija – objasnio je između ostalog na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter