Izvor: BSC Happy
22.06.2023 u 21:35
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „NATO je izrazita strana u ovom sukobu i tu više nema dileme“

Široki auditorijum je svake večeri uz najgledaniju emisiju.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije i stanju na frontu, pored toga na samom početku emsijie govorilo se o današnjem danu kada je Rusija obeležila 72. godišnjicu napada nacističke Nemačke na Sovjetski savez i početak velikog Otadžbinskog rata. Ruski predsednik je danas položio venac na Grob neznanom junaku u Moskvi.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Prvi put Ukrajinci napadaju po danu sa borbenim vozilima i Leopardima 2“

Na ovu temu ove večeri govorili su: Ranko Gojković – publicista, prof. dr Vinko Pandurević – general i Ljubinko Đurković – pukovnik.

– Dvadeset drugog juna je počeo napad Hitlerove Nemačke na Sovjetski savez i čini mi se da je značajno za naše gledaoce da shvate tu razliku da ruski čovek običan nema taj doživljaj kao što imamo mi patriote srpske zbog te neke politike Tita, prosto, kod njih se to može odnositi na revoluciju, na prve godine rata. A taj veliki otadžbinski rat kako ga oni zovu je bio nešto što je zaista ujedinilo ponovo ruski narod i vratilo ga na istorijsku scenu. To je bio jedan rat do potpunog istrebljenja, bez imalo ustezanja su svi govorili da njih ne zanima nikakva Rusija, bio je pokušaj potpunog uništenja. Ruski narod je uspeo da prvari taj komunizam i da se vrti kao jedna moćna sila. Hitler je napravio takvu grešku, 22. jun se obležava kao dan velikih svetinja, i da baš na takav dan napadneš Rusiju, to je stvarno jedno bezumlje, rekao je Ranko Gojković a potom nastavio general Vinko Pandurević.

– Mislim da smo ovu temu učešća stranih plaćženika i NATO u ovom ratu apsorvirali i to je očigledno i tu više nema dileme, evo 48 dan rata to potvrđuje. Jedan Hitlerov ancista je govorio da je Evropa jedna kolektivna zajednica, kultura, civilizacija koja je stalno u sukobu sa Rusijom, da je Evropa u sukobu uvek bila okrenuta samo sebi, da se nije borila protiv nekoga drugog, da je prvi svetski rat građanski rat. Ovo što Rusija upozorava Zapad, ja mislim da je ona ranije trebala sa tim da izađe, neće to Zapad mnogo zabrinuti, oni su čvrsto odlučili da se i dalje drže uz bok Ukrajine, da je i dalje podržavaju i pomažu. Ova tehnika koja je stigla u velikim količinama u proteklom periodu jasno pokazuje da je NATO izrazita strana u ovom sukobu, iako oni to formalno nisu i formalno poriču. Ako se uključuje sa avionim F16 i ostalim modernim sistemima onda dileme nema, i Ukrajina im nije osnovica sa koje će moći da dejstvuju već će morati da koriste i zemlje u pograničnom delu, zaključio je general Padurević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter