Izvor: BSC happy portal
21.06.2023 u 22:35
2

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Prvi put Ukrajinci napadaju po danu sa borbenim vozilima i Leopardima 2“

Široki auditorijum je svake večeri uz najgledaniju emisiju.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije, stanju na frontu, ali i izjavi Lavrova da je Rusija spremna i za mogući sukob sa NATO alijansom.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV O KONTRAOFANZIVI: Najveći udar se očekuje na prostoru Azovskog mora…

Svoj sud na ove krucijalne tematike istakli su Slobodan Dimitrijević – Rusko-srpski pokret, Miroslav Španović – pukovnik i Luka Katratović – general.

  • Meni se čini sada da je Rusija u informativnu ofanzivi sada, napredovali su na frontu i neke gradove polako okružuju. Pripremaju se za pravu ofanzivu. Putin i Lavrov sve intenzivnije daju svoju prognoze. Imaju neprikosnoveni autoritet. Iako je NATO protiv zamrznutog konflikta, intenzitet svega toga lagano opada. Putin je govorio o uništenju tehnike. 

 

  • Od dubokog prodora nema ništa. Došli su na prvu liniju odbrane ali ni makac. Prvi put Ukrajinci napadaju po danu, sa borbenim vozilima, Leopardima. Naterani su na to, na kontraofanzivu. Zelenski je na nju nateran, da bi obezbedio bolje uslove. 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Prvi put Ukrajinci napadaju po danu sa borbenim vozilima i Leopardima 2“”

  1. Нека само нападају дању све док им мрак не падне на очи.Или ће сви Украјински неонацисти изгинути,или их неће бити.Док Руси не истакну белу заставу,они ће истаћи црну!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas mi je zao ovih drogiranih ukrajinaca,budale ginu za ideale, na kraju ce ipak miti ruse da ih stite jer su u totalnom rasulu,onog fasistu zekenskog treba skloniti

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter