Izvor: BSC Happy
20.06.2023 u 21:03
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Biće gađani svi objekti u KIJEVU, bukvalno će ih SPRŽITI“

Borbe se vode na jugoistoku Ukrajine. Ruska vojska se dobro utvrdila i nanosi nezamislive gubitke neprijatelju. Šojgu upozorava na napade Himars sistemom i Storm Šedov raketama, ali u tom slučaju odgovor Moskve će biti momentalan. O ovim temama i stanju na frontu, u večerašnjoj emisiji "Aktuelnosti", na 482. dan od početka Specijalne vojne operacije, sa: Srbobran Radić, pukovnik, Aleksandar Šešelj, političar i Dragan Petrović, naučni saradnik.

 Srbobran Radić kaže da je počeo lov na skladišta naoružanja u zapadnoj Ukrajini

– Jasno je sve nakon ovih ogromnih sredstava koja su pristigla sa Zapada, ali ona su u zapadnom delu Ukrajine gde su skladišta. Ta skladišta su sada mete i ciljevi – kaže on.

Za šta će služiti novo dopremljeno naoružanje Ukrajincima? Koji je odgovor Moskve?

– Ovde se šalje jedna jasna poruka – ove snage koje se sada dopremaju Ukrajincima, imaju za cilj da se upotrebe po široj dubini Ruske Federacije. Sada, gde je Rusija bila više u defanzivi i u osiguravanju osvojene teritorije, bez stvaranja tampon zone, sada će se krenuti na znatno ofanzivnija dejstva, koja uključuju strategijsku primenu. Udari Tupovljeva-160 ili „Labudova“, koji nose ubojna sredstva. Ti bombarderi nisu korišćeni. Korišćeni su MIG-31 sa Kinžalima. Sada se očekuje šira lepeza upotrebe tih razornih sredstava i vadužno-desantnih snaga. Bez specijalnih jedinica neće biti daljeg napretka Ruske Federacije – ističe pukovnik.

LETI I BEZ REPA: Snimak oštećenog neuništivog „ALIGATORA“ širi se društvenim mrežama (VIDEO)

NATO vojnici u direktom sudaru sa ruskim vojnicima

– Sa Zapada dolazi naoružanje i oprema, znamo da dolazi deo obučenih jedinica NATO pakta. Sa tom tehnikom ne mogu da rukuju vojnici i starešine ukrajinske vojske. Bez ikakvog okolišanja, biće gađani svi objekti Kijeva, svi veći gradovi prema Poljskoj, uključujući Lavov. Tu i njihova okolina gde imate skladišta. Doterali su veliku količinu osiromašenog uranijuma iz Černobilja. Rusi će najverovatnije da uvedu operativne snage iz Belorusije i Voronježa. Bukvalno će ih spržiti – zaključio je Radić.


Aleksandar Šešelj kaže da Zelenski ili nije pri čistoj svesti, ili naprosto laže

To što govori Zelenski, normalan čovek ne može da govori. Jednostavno je to otvoreno laganje jednog auditorijuma – kaže on.

Krimu Kijev ništa ne može

– Predsednik Putin je nedavno rekao da je pet sistema uništeno u Ukrajini. Posledice po Krim: Krim je u sastavu Ruske Federacije više od 9 godina. Tamo je ozbiljna PVO. Tamo nije bilo ozbiljnih vazdušnih napada. Jedino što je bilo, jesu dronovi i to neki komercijalni dronovi. To su provokacije koje imaju za cilj da izazovu paniku i strah među narodom, ali im ne uspeva – smatra naš gost.

Svaka zgrada u Kijevu može biti pogođena

Putin je rekao da Rusija ima mogućnost da pogodi bilo koju zgradu u Kijevu, to ne rade jer je njihov pristup drugačiji. Da se očuva što više života civila i ruskih snaga i da se ratuje postepeno. U Donjecku ima civilnih žrtava. Čini se da u režimu u Kijevu nema racionalnog pristupa. Ofanziva daje rezultate koji su sramni. Mislim da će to ubrzati njihov definitivni kraj i sposobnost da se odupru ruskoj armiji na terenu – zaključio je Šešelj.

GOREO JE KIJEV: Rusi u novom raketiranju UDARILI U SRCE UKRAJINE – uništeno 8 SKLADIŠTA MUNICIJE


Dragan Petrović kaže kako zapadni mediji navijaju za Kijev, ali je činjenično stanje potpuno drugačije

– Kada gledate analize u većini zapadnih medija koji apsolutno navijaju za ukrajinsku stranu; reći će da ofanziva nije ni počela. Sramota ih da kažu da ona traje 15 dana – kaže on.

Hiljaditi deo teritorije „oslobođen“…

– U dosadašnjem toku te kontraofanzive nisu postigli nikakav taktički uspeh, nisu došli ni do prvih linija odbrane. Poseli su nekoliko sela u sivoj zoni. Uzeli su 100 kvadratnih kilometara, to je ničija zemlja. Da biste razumeli 100 kvadratnih kilometara, to vam je 2 kilometara ničije zone. Pitanje je i da li je to uzeto. Pazite, to je daleko manje od 1 procenta. Oko 125 hiljada kilometara je ono što Rusi kontrolišu. Oni su uzeli manje od hiljaditog dela onoga što Rusi drže – istakao je naš gost.

POSLE BAHMUTA ZAPOROŽJE: Mašina za mlevenje mesa ZDROBILA HILJADE UKRAJINSIH JURIŠNIKA

Stravični gubici

Utrošili su izuzetno mnogo boraca, govori se da je to sada 10.000, tehnike, oklopnih transportera… Izgubili su deo tenkova „Leopard“ koji imaju određeni imidž. To podstiče Ameriku i Zapad da ne isporuče obećano. Ukrajina nije ostvarila željeni rezultat. Više Ukrajina neće moći od jeseni da popuni broj vojnika. Nemaju dovoljnu obuku i stradaju u ogromnom broju – zaključio je Petrović.

LOV NA LEOPARDE: Evo koliko je novca dobio „RUSKI LOVAC“ za uništenje TENKA


 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Biće gađani svi objekti u KIJEVU, bukvalno će ih SPRŽITI“”

  1. Ova emisija se i mogla gledati, ali večeras je voditeljica prešla igricu. Niko do reči od nje ne može doći. Nema potrebe da uopšte zovete goste, može ona „jel’ tako“, sve sama da prokomentariše.

    Naravno, kritike ne objavljujete, ali valjda ovaj komentar i dodje tamo gde treba, pa se malo obrati pažnja na elementarnu kulturu voditelja.

    Pozdrav

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter