Izvor: oruzjeonline
20.06.2023 u 17:00
0

LETI I BEZ REPA: Snimak oštećenog neuništivog „ALIGATORA“ širi se društvenim mrežama (VIDEO)

Juče na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi helikopter Ka-52 kako leti na maloj visini sa vidno oštećenim repom i ostacima vertikalnih peraja koje vise.

Uprkos ozbiljnom oštećenju, snimci nakon sletanja prikazuje uvrnuti repni deo helikoptera, savijen preko 90 stepeni, uspevajući da ostane netaknut.


Na snimku, verovatno snimljenom iz kokpita susednog helikoptera, nedostaju tačni detalji o njegovoj lokaciji i vremenu. Međutim, u kadru vidimo predeo koji podseća na obalu Crnog mora što ukazuje da je video najverovatnije snimljen na jugoistoku Ukrajine.

LOV NA LEOPARDE: Evo koliko je novca dobio „RUSKI LOVAC“ za uništenje TENKA

Pored teško oštećenog repa, na snimku se na početku otkriva više predmeta koji su padali sa helikoptera Ka-52. Ovi predmeti, koje je posada potencijalno odbacila, mogu biti razne komponente repnog sklopa koji su se odvojili tokom leta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter