Izvor: BSC Happy
22.06.2023 u 12:51
7

LOV NA LEOPARDE: Evo koliko je novca dobio „RUSKI LOVAC“ za uništenje TENKA

Ruski vojnik koji je uništio tenk nemačke proizvodnje Leopard u bici u Ukrajini dobio je nagradu od milion rubalja (11.842 dolara) od privatne fondacije, saopštilo je u utorak rusko ministarstvo odbrane.

Objavio je snimak na kome se vidi kako vojnik Andrej Kravcov sedi na bolničkom krevetu i prima nagradni list od Aleksandra Karelina, trostrukog olimpijskog šampiona u rvanju grčko-rimskim stilom.

Ministarstvo nije saopštilo kada i gde je Kravcov uništio tenk niti od čega se lečio u bolnici. Na snimku se činilo da mu nedostaje desna ruka. Rusija kaže da su njene snage uništile izvestan broj borbenih vozila nemačke proizvodnje Leopard i Bredli koje su isporučile SAD otkako je Ukrajina pokrenula kontraofanzivu ranije ovog meseca

BRAĆA TEJT PRED SUDOM: Optužbe za SILOVANJE, TRGOVINU LJUDIMA, FORMIRANJE KRIMINALNE BANDE

Ministarstvo odbrane je prošle nedelje saopštilo da je isplatilo pojedinačne bonuse za više od 10.000 ruskih vojnika od početka rata u Ukrajini – nešto što Moskva naziva „specijalnom vojnom operacijom“ – za uništavanje ili hvatanje ukrajinskog ili zapadnog hardvera. Rečeno je da je cena 100.000 rubalja za tenk i 300.000 rubalja za avion. Predajući sertifikat za privatni bonus, Karelin je rekao Kravcovu: „Ovo su divne dodatne isplate za one koji nanose značajnu štetu neprijatelju, povrh onoga što država radi. Bonus je isplaćen iz fonda koji je osnovala privatna grupa preduzetnika, što je primer kako neka ruska preduzeća traže načine da javno pokažu svoju lojalnost vojnoj kampanji Kremlja u Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “LOV NA LEOPARDE: Evo koliko je novca dobio „RUSKI LOVAC“ za uništenje TENKA”

  1. Posle 27 miliona zrtava na Ruskoj strani od nemaca u drugom svetskom ratu, 2023 ti isti nacisti salju tenkove i ostalo oruzje da se ubijaju Rusi. Sta je Genetika, nacista ostaje nacista krv nije voda!

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter