Izvor: BSC happy portal
06.01.2023 u 21:11
0

KAPETAN DRAGAN U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Ubeđen sam da Rusija sprema za veliku ofanzivu, biće to jedan vojni manevar koji nismo videli od Drugog svetskog rata!“

Njegovi stručni stavovi oduševljavaju gledaoce.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorio se o specijalnoj vojnoj operaciji, trenutnom stanju na  frontu, ali i božićnom dvodnevnom primirju koje je Putin predložio, a Kijev je odbio tu soluciju.

Prekid vatre koji je naredio ruski predsednik Vladimir Putin stupio je danas na snagu na celom frontu u Ukrajini od podneva po moskovskom vremenu 10.00 po srednjeevropskom vremenu.

Na ove krucijalne tematike pored, Žarka Rakića – novinara, Aleksandra Šešelja – političara, svoj sud izneo je i Dragan Vasiljković – kapetan Dragan – koji je objasnio zbog čega pred praznike dolazi do prekida vatre.

 

  • Imamo dve sukobljene strane, prekid vatre na Božić uobičajen je kod kulturnog sveta. S druge strane imate razjarenu nacističku bandu. Ovo je ruka kulturnog sveta koja je rekla da se napravi pauza za Božić, ali njima to ništa ne znači. Amerika je jedan od glavnih igrača u ovoj šahovskoj partiji. Njima nije u interesu da dođe do bilo kakvog prekida. Rusija se crpi, gledajući sa strane Amerikanaca – objasnio je i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Amerika nema interes za primirje, oni će snabdevati, finansirati taj rat, samo da se ratuje. Zašto bi bilo u interesu Amerike da se zaustavi neki rat? Ovo je sve taktički smišljeno. Apsolutno sam ubeđen da se Rusija sprema za veliku ofanzivu, treba pet, šest dana da sve bude ispod nule, biće to jedan vojni manevar koji nismo videli od Drugog svetskog rata – rekao je kapetan Dragan na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter