Izvor: BSC HAPPY
10.02.2023 u 21:56
0

Kapetan Dragan za „AKTUELNOSTI“: „Situaciju na KiM doživljavam u pozitivnom smislu, kao jednu alatku da se prepoznaju Srbi i ko je srpski izdajnik!“

U emisiji AKTUELNOSTI na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o tome šta za nas predstavlja Kosovo i Metohijai poslednjoj sednici o KiM.

U emisiji AKTUELNOSTI na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o tome šta za nas predstavlja Kosovo i Metohijai poslednjoj sednici o KiM gde je prepredsednik Aleksandar Vučić rekao da dobro zna šta je njegov posao i istakao da kapitulacija nije opcija.

O temama koje se tiču Kosova i Metohije, stavu Rusije prema KiM i poslednjoj sednici o Kosovu i Metohiji razgovarali smo sa našim gostima, a ovog petka to su bili: Dragan Vasiljković – kapetan Dragan, Zoran Anđelković – Centar za mir i toleranciju i Dragoslav Bokan – Institut za nacionalnu strategiju.

Deo javnosti o rešavanju pitanja Kosova i Metohije misli da bi pregovore trebalo prekinuti. Stav predsednika je da su pregovori jedno, a rešenje je nešto sasvim drugo i da se tačno zna šta može biti tema pregovora ili ne. Predsednik je istakao ako dođe do tog pitanja tzv. Kosovo u UN ili ne, da tu nema dileme kada je naša država u pitanju.

Kapetan Dragan izneo je svoj stav o celokupnoj situaciji na Kosovu i Metohiji i pregovorima koji se vode.

– U svakom zlu se izordi nešto dobro, samo to treba prepoznati. Ja tu situaciju na KiM doživljavam u tom pozitivnom smislu, kao jednu alatku koja je od Boga dana da se prepoznaju Srbi i ko je srpski izdajnik. Ta dvosmislenost i dupli standardi i način kako se Zapad ophodi prema nama, to je toliko toga, konkretnih primera ako neko želi da vidi istinu. Verujem da su Lavrov i Putin uzeli odnos Zapada prema Kosovu i Metohiji kao primer duplih, nepoštenih standarda i njihovog bahatog ponašanja i ja verujem da će iz te patnje koju prolazimo na Kosovu, da ćemo svi profitirati tako što će raskrinkati tu zapadnu moć koja je vladala poslednjih sto godina na ovim prostorima – rekao je kapetan Dragan, pa nastavio:

– A što se tiče toga šta bi mi trebalo da radimo. Ti pregovori su vrlo opasna, vrlo prljava igra karata gde se ne trebaju otvarati sve karte, ne trebamo zahtevati od naših igrača, koji igraju u naše ime, da nam sve pokažu i objasne. Mi smo njih izabrali. Ljudi koji danas drže Srbiju, naša diplomatija, ja sam njima oduševljen. Oni rade izvanredan posao, da u ovom ervopskom haosu, u ovom svetskom haosu tako lepo manevrišu. Ja nemam bolju opciju nego da poklnim poverenje tim ljudima koji danas pregovaraju, da ih podržim na svaki način i mislim da će samo neprijatelj Srba, danas dok vladaju ti pregovori, nalaziti mane u tim ljudima, kritikovati ih. Mi nemamo bolje ljude za ove pregovore, treba ih pustiti i dati im apsolutnu podršku. Ja ću kao građanin Srbije da stanem iza svojih institucija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter