Izvor: BSC Happy
26.01.2024 u 20:19
1

SA ISTOKA MARŠIRA 800.000 VOJNIKA! RUSI se odazvali SVOJOJ MAJCI RUSIJI i PUTINU! Sprema se KONAČAN SUDAR sa NATO – otkrivamo u „AKTUELNOSTIMA“

Teške borbe se vode oko Soledara, ruske snage sjajno odbijaju ukrajinske kontranapade - saopštio je predsednik Putin. Izrael nastavlja sa svojim dejstvima i veliki obračuni su oko Kan Junisa, a međunarodna zajednica sve jasnija u osudi izraelske invazije na pojas Gaze. U večerašnjoj emisiji će Ljubinka Milinčić, Slobodan Reljić i Zoran Anđelković više reći na ove i ostale teme.

702. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE i 110. dan RATA U IZRAELU!

Ljubinka Milinčić kaže da Rusija raspolaže sa dobro obučenom vojskom i da se broj vojnika na frontu sigurno kreće ka milionu!

– Ja bih ovde dodala da sa ruske strane ratuju dobro obučeni vojnici. Kada je bila mobilzacija nisu odmah poslati na front i stalno je dopunjavano dobrovljcima. Imamo sada 800.000, na frontu je 600.000 ljudi. Ukrajinci love decu po ulicama i život im traje 3 do 4 dana. Pojavili su se takozvani odredi vojske koji postoje pozadi i ubijaju one koji pokušaju da beže sa fronta. Njihovi likvidiraju njihove – rekla je Milinčić pa dodala: „Mislim da će Rusija pokušavati da izbegne direktan sudar sa NATO. NATO ne šalje svoju vojsku, već svoje vojnike. Ne mogu da šalju oružje, ali će da organziju zajedničku proizbodnju oružja.“


Zoran Anđelković je rekao da će uvek biti dobrovoljaca iz zapadnih zemalja u Ukrajini

– Na početku  ovog sukoba smo imali značajan broj iz Velike Britanije i Kanade koji su stradali u prvim sukobima. Obrazloženje je uvek bilo da su oni bivši vojnici i da ne pripadaju armijama tih zemalja. Nastradali Francuzi su iste takve kategorije. Mislim da će se povećavati broj takvih, dokle god ima pojedinaca koji su spremni za to. U zavisnosti od toga kako se bude širio ovaj sukob, sigurno će biti takvih slučajeva da čujemo da su dobrovoljci država van Ukrajine ubijeni na ovaj ili onaj način. Tu su oni koji su željni novca i avanture, a imaju podsticaj svojih starešina da prihvate takve ugovore – kaže Anđelković.


Slobodan Reljić smatra da situacija na frontu ne utiče na politička dešavanja van njega

– Stvari se velikom brzinom zaoštravaju, ko zna da li će i biti izbori u Americi. Stanje u vojsci Rusije je sjajno, onakvo kakvo bi trebalo da bude kod onih koji rat dobijaju. Kad krene da se raspada front, kada vojska odstupa, imate osećaj da će sve da se uruši, ali se ne treba nikad preterano radovati – zaključuje Reljić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SA ISTOKA MARŠIRA 800.000 VOJNIKA! RUSI se odazvali SVOJOJ MAJCI RUSIJI i PUTINU! Sprema se KONAČAN SUDAR sa NATO – otkrivamo u „AKTUELNOSTIMA“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter