Izvor: Kurir.rs
15.09.2023 u 10:27
0

AL PAĆINO UHVAĆEN S 54 GODINE MLAĐOM IZABRANICOM: Za fatalnom Nur uzdiše ceo SVET, ali samo njega gleda kao BOGA! (FOTO)

Al Paćino i njegova devojka Nur Alfala viđeni su kako uživaju u izlasku nakon što je ona podnela zahtev za potpuno fizičko starateljstvo nad njihovim tromesečnim sinom. Mnogo je spekulacija o njihovom odnosu, a ovo zajedničko pojavljivanje u javnosti još više je zbunilo javnost.

Samo nekoliko nedelja nakon što je Al Paćinov portparol insistirao na tome da su „još uvek zajedno“ i demantovao glasine o raskidu, 83-godišnji dobitnik Oskara i partnerka, koji se zabavljaju od aprila 2022, dokazali su da su i dalje zajedno kada su stigli u restoran A.O.C. u Beverli Hilsu.

Za večernji izlazak, Paćino i Alfala su naizgled usaglasili boje u crnim autfitima na retkih nekoliko sati koje provedu daleko od svog novorođenčeta.

Dok su izlazili iz luksuznog restorana, Alfala je simpatično držala za ruku svog partnera dok su se vraćali do svog automobila.

Njihovo poslednje viđanje došlo je nakon što je podstaklo spekulacije da su raskinuli nakon što je objavljeno da je Nur podnela zahtev za utvrđivanje roditeljskih prava njihovog maloletnog sina.

Međutim, predstavnik slavnog glumca žestoko je demantovao te glasine za DailyMail, navodeći da se oni „nisu razišli“ i da su „zajedno postigli dogovor u vezi sa svojim sinom“.

– Al i Nur su uspešno razgovarali i zajednički su postigli dogovore u vezi sa svojim detetom Romanom. Oni su zajedno. Nisu se razdvojili – rekao je tada potparol.

Još uvek ostaje nejasno zašto je Nur Alfala uopšte podnela sudska dokumenta u vezi sa njihovim sinom.

Prema pravnim dokumentima, Nur je tražila potpuno fizičko starateljstvo nad njihovim sinom, ali je rekla da želi da 83-godišnja zvezda ima „razumne posete“.

U dokumentima je rekla da je voljna da Alu dodeli zajedničko pravno starateljstvo nad bebom, što bi mu dalo reč o pitanjima vezanim za obrazovanje, veru, lečenje i još mnogo toga.

Nije poznato kada su dokumenta podneta, međutim, u papirima se navodi da je njihov sin star tri meseca, što sugeriše da su podneti vrlo nedavno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter