Izvor: happy
12.02.2024 u 01:30
1

BILA SAM U SPAVAĆICI I TO GA JE LOŽILO: Lidija Vukićević ispričala šok scenu, svi u studiju zanemeli

Lidija Vukićević je u emisiji ispričala zanimljivu situaciju sa jednim obožavaocem

Glumica Lidija Vukićević je i dan danas san mnogih muškaraca, a sada je progovorila o udvaračima i tom prilikom se prisetila jedne nesvakidašnje situacije. Lidija je ispričala da je jedan gospodin gledao njene predstave bezbroj puta.

„Ja sam imala jednog muškarca u životu koji je 100 puta gledao moju predstavu. On jednostavno nije propustio ni jedno izvođenje“, iznenadila je Vukićevićeva, pa objasnila zbog čega je to bio slučaj.

„Početak predstave je bio jako interesantan, odvijao se u krevetu, a ja sam bila u toj sceni, i on je prosto morao to da gleda svaki put. Ničeg vulgarnog nije bilo tu, ali je on jednostavno želeo da gleda tu scenu. Čak je i znao tekst od reči do reči, bolje od glumaca“, šokirala je Lidija.

„To je bila ozbiljna situacija. Ja sam bila u nekoj spavaćici i to ga je izuzetno ložilo. Pošto je to bila rotirjuća scena, uvek se pitao “A šta se dešava onda kada odete tamo“, a mi trčimo da se presvučemo“, zaključila je glumica u emisiji „Magazin In“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BILA SAM U SPAVAĆICI I TO GA JE LOŽILO: Lidija Vukićević ispričala šok scenu, svi u studiju zanemeli”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter